soulmate35 kızlar demir eksikliğim çıktı 8haftalık gebeyim aile hekimim ferrum fort yazdı bulantı yapabilir dedi zaten mevcut bulantı kusmalarım var birşey yiyemiyorum bunu nasıl içicem var mı önerisi olan icmesem olur mu napıcam :(
anapanda12 soulmate35 aç karna değilde biraz bilgiler yedikten sonra 10 dk kadar bekle iç ilacı mideni rahatsız etmez ben kan ilaçlarımı böyle alıyorum ama sakın süt ve süt ürünleri ile birlikte alma
Babycik soulmate35 aynı ilacı bende içiyorum 10 haftadır gece uyumadan bol suyla içiyorum bir yan etki bulantı hiç yapmadı ama içip yatıyorum hemen
Bettuss_123 soulmate35 doktorum bulantı yapmaması için gece 2-3 saatlik açlıkla yatmadan önce içmemi söyledi hiç bulantı sorunu yaşamadım. Demir ilaçları maalesef bulantı yapabiliyo 🥺 gün içerisinde ilacı içeceksen çay içmediğin saatlerde iç ki ilacın emilimi azalmasın bir işe yarasın
soulmate35 Seval2468 aç karnına mı içiyorsun kocaman bir de yaa nasıl yutucam ben bunu normalde yutarım hiç sıkıntı yapmam ama şuan bulantılarım olduğu için ilaç gözümde büyüyor resmen
Seval2468 soulmate35 ac karnına evet ya sabah karşı içiyorum yada gece yatmadan önce uyurken şah az hissediyorum bulantilari
Sahnedekimadam Bulantıların için Prilam kullanabilirsin, demir gerekli canım , ben 2 farklı marka kullandım ikiside bulantı yapmadı.Kendini şartlama yani. Bide troid ilacı kullandığım için kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum sorun olmaz dedi doktor onu sorabilirsin.
Havuc Ben sabah içiyordum kötü yapıyordu doktorum gece yatmadan al dedi 2 saat öncesinde kafein süt ürünü tüketme dedi öyle yapıyorum rahatladım yani