YagmurAnnesi Fadimehizz kefir içebilirsin canım Benimde 1. Doğumumda düşük çıkmıştı iğne vermişti ama sıkıntı olmaz yani ilaç da kullanıyorsan.
Mercan_Lina Fadimehizz bana doktor normal dedi ama yine hap ve yağ verdi yemekten sonra kullanıyorum bazende aksatıyorum
Bircandeniz Benimde düşük doktor ilaca gerek yok bu kadar düşüklük problem değil dedi. Çok ciddi rakamlar oynamıyorsa sorun yapma normal yani değerler değişir
Sinemm123 YagmurAnnesi Benimde b12 baya düşük çıktı 137 değeride doktor dodex iğneyi yazdı ilk dozumu oldum. Değerin düşük olması bebekte sıkıntı çıkartıyor mu bilginiz var mı?
Mediha99 Benim çok düşüktü doğumdan önce 6 ay iğne kullandım hamile kaldım iğnelerimi bıraktırdı doktor şuanşık birşey demedi ama benim de değerlerim çabuk düşüyor
Deletedmom_116 Sinemm123 Yok şükür 31 haftalıgiz bebeğim gayet sağlıklı bende sıkıntı cikariyo sadece Ama ilerlerse düzelmezse olma ihtimali var denildi. Erken doğum riskim var Zaten Tedbirli olmamı söyledi sızı bilemem tabi ama İğne en iyisi Faydası oluyo