adenimm_ Tiroid’im bir tık yüksek çıktığı için 2. Kutu tiroid ilacına başladım, metabolizmamı düzene sokuyor heralde ishal vs yapıyor sizde ne gibi etkileri oldu kiloya aldırma yada verdirme gibi etkisi oldu mu?
3MelekAnnesiiii adenimm_ ben yillardir kullaniorum bendede tiroid dusuklugu var her ay kan veriorum degerlere baktirmak icin. Bende kilo aldirio ilaclar eskiden kolay zayiflardim bu ilaclari alali beri zayiflayamiorum
Mine9166 adenimm_ ilaç kilo aldırmaz aksine ilacı kullanmadığınızda kilo almaya devam edersiniz. Ben yıllardır kullaniyorum kilo verdirmedi ama kilo alma hızımı düşürdü.
nurr0101 adenimm_ Normalde kabızlık çekiyordum kabız olmasam bile zorlaniyordum ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri çok şükür zorlanmam kalmadı. Kilo alıyorum ama ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Tbayram adenimm_ Kullanıyorum ama saydığınız etkileri ilaç mı yapıyor benim her an bişeyler yememden dolayı midenin karışması mı bilemiyorum 🤦♀️
adenimm_ 3MelekAnnesiiii benimde yüksek çıktı 1 tık canım benimde metabolizmamı hızlı çalıştırıyor olabilir belki
3MelekAnnesiiii adenimm_ keske bendede calistirsa. Beni cok yorgun yapio hep uyukluyorum hic hareket edesim gelmio..
adenimm_ Mine9166 bende öyle düşünüyorum düzene soktuğu için ya hızlı kilo alıyorsanız onu yavaşlatır yavaş kilo alıyorsanız onu hızlandırır gibi
betul482 benimde yüksek 5 herhangi bi yanetki etmedi simdilik yeni basladim insallah düser de duzene girer diye bekliyorum duzenli icmek gerek kahvaltidan once ac karnina
adenimm_ nurr0101 evet benimde tuvalet yönünden rahatlatıyor ama kilo alsakta aşırı almamızı engelliyor gibi geliyor ilaç
EU__1718 adenimm_ ben hamile kalmadan önce yüksek olduğunu öğrendim ve ilaca başladım.kabızlık sorunum gitti hatta baya kilo vermiştim.az yememe rağmen kilo alıyordum.şimdi hamileyim arttırdım mecburen ayda bir tahlil veriyorum ilaç çabuk etki gösteriyor Allahtan
adenimm_ EU__1718 benim hamilelikte çıktı peki hamilelikte kilo durumunuz nasıl oldu ilacın çok kilo almamanıza faydası oldu mu
EU__1718 adenimm_ şu an 28 haftalığım bu zamana kadar nerdeyse kilo almamıştım.ama şimdi aşırı bi iştah açılması var Allah sonunu hayır etsin 🙈😅