TerraRossa edadm kendi ailen ve eşimin ailesi yani yakın çevre dışında 3 ayımı bitirdikten sonra söyledim ama bu süre içinde dışarıda gördüğüm tanıdıklar var mı bir şey dediğin var ama yeni diyordum. Yok dersen sanki kötü olacakmış gibi geliyordu
Suleglpk_22 edadm 8+4 haftalık olduk kimse bilmiyor en yakin komşum la eşim biliyor.yarin doktora gidicegiz yarın yada cuma günü söyleyelim diyoruz .artık aileler sıkıştırıyo torun istiyoruz diye 😁
Kilicbebek edadm zaten neden duyurasın ki soran olursa söylersin tabide sormayanada aaa ben hamşleyim diye anons edemezsin. Ben normal akışında geçirdim süreci sorana söyledim yalan diyecek halim yok sormayanada gerek duymadım
edadm Kilicbebek ben de ondan bahsediyorum aslında. şu an soranlara henüz yok bir şey diyorum, demeye çalıştığım şey sorduklarında ne zaman söyledinizdi :)
Bkmcnkr edadm kalp atışını duyduktan sonra sadece 1. derece yakın akraba ve en yakın arkadaşlara söyledik. 3 ay geçtikten sonra çevreye denk geldikçe söyledik. 34. haftadayım instgramda vs hiçbiryerde hiç paylaşım yapmadım. Muhtemelen çoğu kişi doğumdan sonra öğrenecek 😃
elif-35 edadm sorduklarında görüyorsunuz var gibi mi diyorum başka da birşey demiyorum 🤭8 haftalık ama belli olursa artık söyleme vakti gelmiş oluyor
Kilicbebek edadm ayyy ben 6haftalıkken memlekete gitmiştim kalp atışını bile duymadığım için akrabalara söylemedik geçiştirdik ama çok zor bir durum sonrasında gamileyim diyince ylancı oluyosun😂
Nurunbebiki edadm 14 haftalıkken cinsiyetini öğrenip öyle söyledik 😄 o zamana kadar eşimle bi tek ben biliyorduk. Tabi bu benim 3. Çocuğum olduğu için belki de söylemedik 🤣🤣
Rabissssscee edadm 12 haftada teyzemler bir kaç komşu halamlar vsye duyurduk 14+5iz bana kalsa cinsiyet falan belli olana kadar duyurmak istemiyordum o duysa diğeri duydu gibi oldu 😁
__nursema edadm sağolsun kaynım daha ben 4 haftalık iken gidip story atmış “amca oluyorum” diye bu sayede herkes öğrendi yoksa ben 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyecektim 😞
elif-35 Ben şu an 8 haftaligim bana kalsa kimseye soylemicem ama eşim duramıyorum diyo annesigil e söylemek için diyorum az şöyle 12 hafta filan olsun yok bekleyemicek belli 10. Haftada duyar bizim ana babalar inşallah bari onlar çevreye söylemese 😅
__nursema edadm kesinlikle büyük saygısızlık hemde… instagramda story attı çok saçma ben yapmıyorum ona noluyor
Hediyemmm edadm 3 buçuk dördüncü ayıma yakın söylemiştim kendi akrabalarımda 9 ayıma girdimde ögrendi kaynanam ve tarafına erken söyledik onlar anladı