edadm 5+2 olduk, eşim annem kardeşim dışında kimse bilmiyor birkaç hafta daha söylemeyi düşünmüyorum kızlar. Siz ne zaman söylediniz?
Mhtpflz edadm kendi ailem ve eşimin ailesi dışında 4 ayımdan sonra söyledim oda çok samimi olduğum kişiler bekle derim henüz erken
mercimekkoftesi1 edadm kendi annemlere hemen söylemiştim kayınvalidemlere 13 haftalıkken söyledik, diğer akrabalara 22 haftalıkken söyledik
nurr0101 edadm Sürpriz yapmıştık eşimin ailesine de aileme de patik alıp yolladık. Kaynanam sağ olsun patik ellerine ulaştığı an durum atmıştı
edadm Mhtpflz biz de henüz söylemeyeceğiz kuzum cinsiyette söyleriz belki ama o zamana kadar düşünmüyoruz
edadm Demetugur nazar işlerinden ister istemez korkuyorum canım doktorum bile söyleme erken dedi söylemiyoruz biz de
zeytin_ mercimekkoftesi1 mercimekkoftesi1 😂🥰peki eşiniz bişi demedimi kayinvalidenlere soylemeyince hani annenlere söylemişsin ya
cicek52 edadm ilk gebeliğim de hemen herkese söylemiştik 😅 şuan 17 haftalığım yeni soyledik büyüklere
Yazmelegi_ edadm ogrenir öğrenmez annem.babam kardeşim biliyordu biraz zaman geçince 1 ay kadar o zaman herkes duydu
edadm Yazmelegi_ herkes önce annesine söylüyor 😂 ben babama söyleyemedim henüz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım babam çok üzülmüştü şimdi de yine bir şey olursa diye söylemeye cesaret edemiyorum
Nazlimom edadm aynen öyle ben nazara inanırım mesela oğlum 1 yaşına giricek hiç yüzünü doğru dürüst atmadım elim varmıyor atmaya yandan atsam mesela o gece hiç uyumaz gene nazar diyipte üstüme çekmek istemiyorum tabi doğduğu günden beri atanlarda var herkesin kendi seçimi😅😇
Yazmelegi_ edadm ben mecbur söyledim hastaneye gitme durumlarında yanımda birinin olması lazımdı yoksa bana kalsa beklerdim biraz daha 😁😁😁 o anın heyecanı ile de babamda öğrendi biraz daha bekleyin inşallah bisey olmaz rabbim korusun
edadm Nazlimom ayy büyük konuşmayım ama ben gebeliği sosyal medyada hayatta paylaşmam 😂 ailem çok hevesli onlara da elini ayağını paylaşma izni veririm sadece 😂 çok korkuyorum dediğin gibi herkesin kendi seçimi ama nazar diye de bi gerçek var maalesef 🥲
edadm Yazmelegi_ amin kuzum teşekkür ederim ❤️ ben de eşime sürpriz yapmak istiyordum ama hastaneye birlikte gidiyoruz öğrendi benimle birlikte 😂