Gulblt Herhalde baştan sona okuduğum ilk forum herkese teşekkürler paylaşımları için çünkü benim de ilk defa Pazartesi diler hanıma randevum var doktor değişikliği yapıyorum hastane hakkında bilgi ararken buldum için rahatladı Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu🙏☺️
_RainBow Gulblt inşallah memnun kalırsınız hayırlısı olsun 🤗amin canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
gokce2402 _RainBow ben sormuştum kendi fotocuları dışında sezeryan ve normal doğuma eş arkadas akraba vs giremiyomuş
Momofthemert _RainBow hhahah yani bişey görmiycekler ama olabilir tabi benim eşimde gelirim dedi sanmıyorum etkilenicdğini bende yalnız kalmak istemedim ama sağolsun bi bayan cevap vermiş sormuş kendisi almıyolarmış 😊
_RainBow Momofthemert valla gelse ne iyi olur benimkide 😂ama bende nazlıyım şimdi doktora yapamamda eşim gelirse artık ameliyatada zor alırlar 🤣
busrakorayeymen Doktorumla konustum esim doguma giricek😊 hatta kendisi direj tabii ki o manevu duyguyu yasamasi bambaska okuyor cok duygulaniyorlar dedi. Yani doktorunuza sorun onay ondan aliniyor😊
_RainBow busrakorayeymen reyaptamısınız sizde soralım bir bakalım benimki pek sanmıyorumda 😅genede bir onay alalım belki fikri değişir 🤣🤔
bktyldz busrakorayeymen benimde teşekkürler :) eşimi ikna edebilirsem yanımda olmasını çok istiyorum.
_RainBow busrakorayeymen doğumunuz olunca yazın çok yararı oluyor gerçekten benim için 🤗benimde diler hanım o zaman alır doğuma önce eşimle sonra diler hocaya bir sorayım ben 😂🤣🤩
Saracn Momofthemert doktorum mesut Karakuş kendisine danıştığımızda normal doğumda alıyorum sezaryende almıyorum demişti. Sanırım diğer arkadaşında belirttiği gibi konu doktor insiyatifinde
Momofthemert Saracn aynrn bende nereida hanıma sorucam bakalım elin fotoğrafcısını alıyolarsa kocamıda alsınlar 😂 teşekkür ederim cevabınız için
Huban Saracn merhaba mesut beye devam edıyormusunuz hala? Bende dusunuyorumda bıkac sey danısacaktım🙏🏻
GulUmut Merhaba, bebek dogtuktan kac gun sonra doktor kntrolune cagiriyolar? Bi de bu kntr tek seferlik mi oluyor?