_RainBow ATC 😂 kaç verdiler sana yafu ben dedim istemiyorum fatura matura ondan indiler 150 lira oda🤪 sonra kandırdım dicem fer fatıramı 😂
ATC _RainBow ayyy çıldırcam valla bunlar uçtular faturasız olsun ki illegal olduğu belli olmasın diye fatura istemeyin öyle indirim yapalım diyorlar demekki 😡
_RainBow ATC valla ben hastane iyi olsunda diyorum uğraşmak istemiyorum,ama ekstra bişey çıkarsa faturamı isterim o ayrı inşallah doğumda iyi olur herşey ☹️
ATC ellam evet gebelik okulu yanlış yazmışım 28. Haftaya kadar 11.30 da gidicek 28 haftadan sonra olanlar 12.30 da gidicek canım öyle dedilerkayıt yaptırdın mı öyle arıyorlar ücretsiz 😊
ellam ATC yok kayıt yaptırmamıştım ben gittikten sonra bilgilendirme yaparmısınız neler anlatıldığına dair
Elisgoc Deletedmom308 hayır olmayacak. Bir sonraki ders muhtemelen 1,5 ay sonra olacak. Orada doğum,emzirme,lohusalık dönemi anlatılacak. Kursta geneli 25 haftalık falandı. Buna göre hesaplayıp doğuma yakın yaparız diğer dersi dedi.
Deletedmom308 _RainBow medilife ı eledim. Çünkü hiç içime sinmedi orası..Normal doğum olursa mimar sinan devleti düşünüyorum. Eğer mecburi sezaryen olursa reyap a gidicem. Siz ne yaptınız karar verdiniz mi
_RainBow Deletedmom308 benim mecburi sezeryan o yüzden reyapı düşünüyorum ama acil bir durumda devlete gidiceğim valla kafam karışık ama özel olarak reyap başkada düzgün bir hastane yok çevrede 🤗
Deletedmom308 _RainBow aynen öyle en iyisi reyap gibi. En azından doktorlarını beğendim ben.. Ama Allah korusun kötü bi durum olsa küvözde yatması gerekse özeli nasıl karşılarım bilemiyorum :/
_RainBow Deletedmom308 küvez ücrete girmiyor canım benim,bende ekstra o durumlardan korkuyordum devlet karşılıyor,özelliklede sordum ücret alınmıyor
Deletedmom308 _RainBow girmediği için korkuyorum bende. Baya masraflı olur küvöz işi ve zorlar bizi. Devlette ücretsiz olması da çok iyi..