elifnur41 İyi günler ben dün detayli ultrason için doktora gittim herseyine baktı ama kalbini tam inceleyemedim dedi bugüne randevu verdi bugün tekrar gittim yine ole dedi tam göremedim yarın gel die başına böle bisi gelen varmi veya sizce bi sıkıntı varmidir
Mericylmz elifnur41 bugün girdim şükür hiç bi sıkıntı yok kalbinde kapakçıklarını falan gördü damar akışını da gördü sorunsuz dedi
Narinsuu elifnur41 22 haftada gittim emin değilim ufak bı delik olabilir 26 da gel dedi geçen gün gittim şükür sorun yoktu. Sizin kaç haftalık kalp için biraz beklemek gerekirmiş
Opecert elifnur41 ben😂 siznki sadece net görmek icin yapmış onu benmki inatcı cıkmıştı 8 saat sürdü detaylı tek kalbi kalmıştı göremediği bebeğin pozisyonundan dolayı en son 5 kat merdiven indim cıktım bir tane de sade türk khvesi ictim ondan sonra dönmüştü😂doktorun bu tutumu bence cok mantıklı kalp en önemlisi gerekirse 5 gğn üstüste gidin yeterki görülsün kalp
elifnur41 Narinsuu sizede geçmiş olsun cnm bnm 21hafta 5gunlugum bi damara bakmam lazım dedi sonra gördüm dedi yatın tekrar bakalim dedi birde bana dedi senin karnı kalin ondn zor görünüyor biraz kiloluyum
elifnur41 Opecert cnm inşallah dediğin gibidir bnmde dönmüyor bitürlu doktorda soledi zatn dönmüyor die ins yarın tekrar gitcm bakalim
elifnur41 Sevgi-88 aleykümselam cnm Bn 21haftalikken yaptim doktor bana 20 ile 24 hafta arası demisti
Mericylmz Sevgi-88 devlette Randevu alınmıyor maalesef özelde 1500 tl yaptırdım İstanbul Anadolu yakası