Zeynepksr Merhaba arkadaşlar bu ara gece bir anda uyanıyorum sonra farkediyorum tekmelere uyanmışım aşırı hareketli oluyor daha sonra uyumaya çalışıyorum çok uykum olmasına rağmen uyumak zor oluyor çalıştığım için de sabah erken uyanmak zorunda kalıyorum 20 haftalık hamileyiö benim gibi olan var mı ??
parasetamoll Zeynepksr o haftalarda tekmelerden uyumamak mı? 😳 Bu durum bizde 26-27 de başladı şu an 34’m içimde kemikleri bana batıyor ayrıca hareketten değil de kendim utanıyorum yatamıyorum ay uyuduğum uykudan bişi anlamıyorum. 😂 bence isyan için çok erken.
Mugecim Zeynepksr 36+4 uyanıp uyuyamak, kasılıp kalmak, ter basması, tuvalete her 15 dk da bir çıkmak zaten uykuyu kaçırıyo otomatik olarak😂 ama hepsine elhamdulillah Allah isteyen herkese nasip etsin♥️🤲🏼
Sedahoca Geceleri o haftalarda bende uyuyamıyordum Doğum korkusundan 😕 şimdi 27 haftalık olduk wc yolundan uyuyamıyorum
Zeynepksr parasetamoll benim kızım çok hareketli doktor bile şaşırmıştı ve idrar zaten her gece 6-7 defa uyandırıyor beni ama dün gece hareketlerinden uyuyamadım 😏
parasetamoll Zeynepksr benim de aşırı hareketli doktor korkuyordu artık ama ileri ki haftalara bi gel annesi diyeceksin ki aha göbek deliğimden çıkacak 😂😂
Mugecim Zeynepksr belirli bi süre sonra doğum iznine çıkınca dinlenirsin. Ondan sonra koşturcz yine nasılsa🤓