Havvaca Mustafayigitvebeytugannesi 43 hafta mı 😱😱 Bacım nasıl dayandın 43 hafta. Ben 29+5 oldum artık zaman hızlı geçsin doğsun diyorum. 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Havvaca inan ne sancim vardı ne acilmam ne de ağrılarım gayet rahatttim ilk 6 ay bulantı kusma yaşadım sonrasında bir sorun yoktu 😅
Mustafayigitvebeytugannesi Havvaca aynen tek zorluğu eğilip kalkmakti onu da benim yerime eşim egilip kalktı 😅😅😅
Havvaca Mustafayigitvebeytugannesi eşim 12 saat çalışıyo çoğunlukla yok evde tek başıma zor oluyor 😂 o varken eğilmiyorum ama o yokken yuvarlanıyorum 😂 göbeğim zaten kocaman 29 değil 39 haftalık gibi 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Havvaca hahaa kız Allah seni 😅 maşallah niye o kdar büyük karnın. Benim ilk çocukta doğuma gidene kdar karnım yoktu, ikinci de sonradan çıktı. Üçüncü de hemen çıktı karnı taşıyamadim 35 haftalık doğdu 🥰
Havvaca Mustafayigitvebeytugannesi valla neden büyük bilmiyorum 12 haftada bir çıktı şu an her an doğuracak kadar büyük 😂 gören kaç gün kaldı diyo diyemiyorum ki 29 haftalık diye 😂😂
Ahsen42 Ece5454 sezeryan doğum oldu sunı sancı ve fıtıl kullandı doktorum ona rağmen herhangi bır açılma olmadı sezeryan olmak zorunda kaldım
annesininballisi Burcuuzunnn bizim de uzun zamandır bas ve karın çevresi 2 3 hafta önde gidiyor. Yarın kontrolüm var bakalım doğumla ilgili ne söyleyecek çatı Muayenesi yaptılar mı sana?