Ebrarliva Nazlı bebisimz bu seferde sırtını gisterdi doktorum bı turlu ekin olamadı cinisyetinde anlayan bakabilirmi acaba♥️
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva enin olmuyan soylemuo iste ne guzel 30 hafta bekletti en don gorunmesi imkansz bsklde anlik yakaladigi bi fotoyla hic cabalamadsn kiz dedi. Bende nasil olur diyip duruom ikili twste bariz pipisi olsn cocuk kiz mi oldu diorum simdi
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva anlasilmio ki canim. Benimkide boyle duruodu 19+5 te 2 doktor zar zor olctu cinsiyeti bile unuttup beni gecstrmk icin en zon kiz dediler
Ebrarliva 3kuzuAnnesiyim Ya bende haftaya detaylı ya gidicem inslaalh banada kız olabilir dedi gostermior bı turlu hadi hayirkisi inşallah. E sizin kesin pipimiydi acaba
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva evt pipiydi o haftada sayisiz foto ve video gordum. Burda bir cok ayni arkadasinda erkk oldu bebegi
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva Iste o gun tahmin yapsa ne dede inanirdim. Ama oyle bir zor sekilde halde tahmin yaptikki inanmiorum bu yuzden
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva valla canim kemikle sirtla basla dgl iste. Oyle olsa hic bir doktor cinsel organ girmeye calismaz onu girene kadar hic bir tahmine inanmam. Yok basi kucuk poposu buyuk bunlar hep bahane doktor gormeden nasil kiza erkege benzetti
Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi tşk ederim♥️ doktorda kıza benzetti ama sırtı dönük diye emin olamadı