Filiz1234 Ben gidiyorum çağlar çetin memnunum ilgili doktor. 4 buçuk sene önce de kızımı orada doğdu Taha hocada o da çok iyiydi ama dç oldu medipole geçti
Tuntun Filiz1234 merhaba hala uygulamayı kullanıyor musunuz bilmiyorum ama Çağlar bey’den memnun kaldınız mı
Filiz1234 Tuntun daha var doğumuma gökhan kılıç a geçtim ilk çocuğumun doğumunu yaptıran doktorla çalıştığı için. Gökhan bey de çok iyi güler yüzlü şansıma içime sinen bir doktor daha denk geldi
Tuntun Filiz1234 ilk hamileliğinde Ben de Gökhan bey’e gittim ama herhangi bir sıkıntısı olmamasına rağmen değiştirip özel hastaneye geçmiştim o zaman Çok övülen ve sevilen bir doktor Çağlar bey’den ne için vazgeçtiniz kaç haftaliksiniz💗
Filiz1234 Tuntun gökhan hoca ilk hamileliğimdeki doktorumla çalışmış o yüzden ona geçtim ilk hamileliğimdeki doktor da bezmialem deydi Taha hocaydı memorıal e doçent oldu
Tuntun Filiz1234 bende Taha bey e normal jinekoloji muayene için gitmiştim gerçekten iyi gayet kibar bir doktordu. Bende Mehmet Serdar bey ile başladım o da Liv hospitala gitti. Bende çağlar bey e geçtim o sebepten
yasminmom Takipli hastası nasıl oluyosunuz kızlar bende Bezmialeme gitmek istiyorum ilk doğumum normal olmuştu ama ikincide cesaretim yok sezaryen istiyorum takipli olunca acaba isteğe bağlı sezaryen yapılıyor mu😑
Tuntun Eliiiiiif en son 200 TL idi. Doğum için tarih almaya gitmem gerektiği tarihte tatile çıktığı için hastanemi değiştirdim