busraokutan MadameHappy34 güvenilir yakinimdan isteyebilirim ama işte o sancı ile bakalım edebilir mi :)
Gulsum85 busraokutan gece Teheccüd namazına kalk Allah tan iste. Rabbimin herşeye gücü yeter, O sadece ol desin olur.
busraokutan Gulsum85 kesinlikle öyle kuzum. Teheccudu de denemeyi düşünüyorum teheccudde edilen dualar geri cevirilmezmis diye duydum
Patito__ busraokutan siz bnce ozelde bir takip yaptirin sorun cikmassa yumrtlamada ve catlamada ozmn ovulasyona geçersiniz ben ole yptim bolelikle sorununuz cozulr esinize yonelrsiniz. Bn trendyoldan aldim 50 li paket invincible1980 saticisindan aldim tavsiye ederm laboquick markasi
busraokutan Patito__ işte özelde de bakmiyor takibe kuzum. Bu hafta gittim yumurta büyümeye başlıyor dedi haftaya gel progesteron değerine bakalım yumurtlaman olmuş mu diye dedi pcos muyum diye test etmek için. Ama ben gynopol kullaniyordum depremden önce. Deprem olduktan sonra 6-7 tane daha kullanmisimdir düzenim biraz bozulduğu için. Acaba onun etkisinden mi doktor pcos değilsin dedi bilemiyorum. Aynı markayı kullanmıştım kuzum ben de ama ikonci çizgi bende öyle tarif edilen gibi olmadı
Gulsum85 busraokutan birde duaya baslamadan ya erhamerrahim ya zelcelali bel İkram de üç kere sonra peygamberimize salât getir üç kere duanı et yine peygamberimize salât ile kapat .bu iki salât arasinda edilen dua ret olunmazmis. Birde cuma günü ikindi namazından akşam namazı arasında 17 Ayetel Kürsi ve la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu yazel celali vel ikram duası var bunuda internetten araştırıp uygulayabilirsin. Su mübarek üç aylar dayız rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Patito__ busraokutan bn uc kere filan dr a takip yptirdim smdiye kdr ya i takip yaptirmak istiorm dedm zmnlrda hep etti. Burdaki drlr ole. Belkide orda baska dr a gitmelsn. Burda cok kisi vr tkip ettiren. Sonra ovulasyon testi daha mantikli veya ilk bir deneyin yine ck koyu olmassa gitmenizde fayda vr
Neslibt72 busraokutan kıyamam sana inşallah rabbim akıl fikir versin onlara .. yaşamayan anlamıyor en yakının bile olsa yakıyor içini
busraokutan Gulsum85 yaaa çok güzel yarın da cuma günü tam. Şu mübarek günlerde en kısa zamanda kolaylıkla hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla huzurla kabul olur inşallah duam. Allah razı olsun 🌿 çok şey öğrendim burada not alıp uygulamaliyim
Ada_ada busraokutan Amin canım inşallah🤲 Ederim tabi ki, seve seve hem de🥰 Yarın cuma özellikle senin için dua edeceğim, Allahım bir an önce gönlündekini, hatta hayal bile edemeyeceğin kadar güzelini nasip etsin.🤗🤲
busraokutan Ada_ada Allah senden sonsuz kere razı olsun canım benim 🌿 sağ olasın ❤️ İnşallah güzel olacaktır her şey 🥰 ben de senin için dua edeceğim sağlıcakla bebisini kucağına alman için İnşallah ❤️
unlusura busraokutan ne demek canım içini ferahlatabildiysem ne mutlu bana ☺️ buarada bende riskli gebelik süreci geçiriyorum sende banada dua edebilirmisin kazasız belasız çocuğumu doğurabilirim 🤲🏻
busraokutan unlusura tabii ki dee. Şu mübarek cuma günü senin için dua edeceğim ismine özel sana göndereceğim inşallah. Şura ünlü dimi?
ebrar123_ busraokutan benim de bebeğim olmuyordu eşim bı kaç defa sinir anında Allah inşallah hiç nasip etmez sana demişti . En son deyisinde de evde yoktu telefonda tartstik aynı bedduayi etti. Yatağa girdim sabaha kadar ağlayıp dua ettm. Megersem hamileymisim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim .
busraokutan ebrar123_ yaaaaa 🥺 eşinin öyle beddua etmesi hoş olmamış. Ama mucizeniz size sürpriz yapmış maşallah 😊 Rabb’im sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌿