Nazlimom Mihri123 7 haftalıkken tatile gittim Ankara dan Antalya ya doktoruma sordum arabayla gittimiz için yolda dinlenme yerlerinde yürüdüm bi sıkıntı olmadi hamileliğiniz riskli değilse doktorunuz izin verir bnce yinede doktorunjza sorun
Miya-m Mihri123 bende haftasonu 7 saatlik bir yol yapmayı düşünüyorum ama dinlene dinlene gitmekte fayda var sanırım. İnşallah siiznde kolay geçer
minnakkurabiyelerim Mihri123 ben aylık kontrol için her ay gidiyorum dr um sıkıntı olmaz 2 saatte 1 mola ver dedi. Mola verdigimizde 5 10 dk yürüyüp tekrar yola devam
Anne0909 17 haftalıkken tatile gittim bişey olmadı ama 30 dan sonra pek önermiyorlar sanırım onun dışında sorun olmuyor diye biliyorum
kullanici1234bes Ben de doğum için 2 3 hafta kala uzun yolculuk yapmayı planlıyorum bulunduğum şehirde doğum yapmak istemiyorum 12 saatlik falan ama nasıl olacak bilmiyorum 🤷
boymomyz Mihri123 13 haftalıkken depremden dolayı Antepten Ankaraya otobüsle gittim hemde yollar kapalıydı uzun sürdü , 4 gün sonra tekrar döndüm Antebe bu sefer arabayla . Bi sıkıntı yaşamadım