28.haftadayız. Dünden bu yana otururken sağ göğüs altımda aşırı derecede acı hissediyorum nefes almada sorunum yok çok şükür ama bu batma hissi canımı çok yakıyor.. Yaşayan var mı ?
Göğüs altında batma 😔
secilertu canim benfe 29. Haftaya girdim benimde oralarom acıyor ama sanirim kaburgalar iyice sıkıştı yanlara onlar batıyor rahatsiz ediyor. Birde nefes darligi oluyor tabi.
Bana da oluyor nefesim kesiliyor oturamiyorum demek bebek oraya toplanıyor
Nurozdc
Bsrerkk
hayathayal
FatmaZehraankayaEkici inşallah öyledir canımı yakınca çok korktum 😔 sizlerde de olduysa demek ki olağanüstü bir durum değilmiş inşallah geçicidir 😊
Bsrerkk
hayathayal
FatmaZehraankayaEkici inşallah öyledir canımı yakınca çok korktum 😔 sizlerde de olduysa demek ki olağanüstü bir durum değilmiş inşallah geçicidir 😊
secilertu inş canım yarın doktora soracağım buraya da yazayım ins
FatmaZehraankayaEkici güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😊
secilertu pek gececegini sanmiyorum 😔 bebek kendine yer actikca kaburgalar sıkışıyor. Nefes darligi agrilar cok normal. Artik daha da artar son zamanlara gelince.
secilertu gittim geldim canım bebeğimin başı kanala girmiş poposunu dikmiş o yüzden olur dedi. Boyu da uzun biraz maşallah sığmıyor demekki Civcivimm 😍 39 haftadayiz biz . Seninki de ters donuyodur takla attiyordr endişe etme
FatmaZehraankayaEkici çok teşekkür ederim canım benim sen ne güzel sona gelmişsin sağ Salim sağlıcakla kucağına kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı da bana olsun inşallah 😊 iyi olsun da bebecikler anneler razı ağrıya sızıya 😁
hayathayal daha son zamana var inşallah daha da yoğunlaşmaz 😔 hareketlerine bağlı geçici bir durumdur diye ümit ediyorum ama yaşayıp göreceğiz çok sağ olun
secilertu rica ederim😔
secilertu amin canım sağol 😊