Esmaars 10+6 haftalık gebeyim . Bugün bir an da belirtilerim yok oldu sanki mide bulantısı ağrılarım ve acıkma hissi . Bebeğime bişey olmusmudur çok korkuyorum . Böyle bişey yaşayan varsa yazabilir mi .
Ginger_ Esmaars aynısı bende de oldu canım aynı zamanlarda bir anda hepsi geçmişti iki üç gün sonra yine başladı korkma canım normal vücudun artık alışıyor ondan 🤗🤗
mekselinaa Esmaars hayır canım artık 2.trimestere yavaş yavaş geçiş yapacaksın diyelim ilk trimester zor geçtiyse ikincisi kolay geçecek olabiliyor endişelenme ❤
Aliyeva9094 Esmaars chok normal. Ayni haftalarda bende de olmushdu. Insan korkuyor ama korkulacak bir shey yok. Belirtiler geri de done biliyor,tam da kaybola biliyor🥰
melekmommm Esmaars canım bende 8+3 bazen çok bulanıyor midem bazen hiç hamile gibi değilim bazende başım kalkmıyor uykudan. Anlamadım nasıl iş bu bende hep tedirgin oluyorum ☺️
Esmaars Ginger_ içimi rahatlattın canim gerçekten çok teşekkür ederim. Keşke her an kalbini duyabilsek
Esmaars Aliyeva9094 yaa canımsın çok teşekkür ederim ❤️ iyi ki varsınız gerçekten içim ferahliyor böyle şeyler duydukca
Ginger_ Esmaars 2 ay sonra falan da hareket etmiyor diye endişe ediyor insan annelik çok değişik gerçekten 😇
Firdevs1202 Bende 7+3 haftalık hamileyim ama hiç belirti yok mide bulantısı kusma vs normal mi acaba ilk gebeliğim
Ginger_ Firdevs1202 normal canım herkeste olmuyor rahat geçireceksin muhtemelen benim de hiç olmadı belirtim hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler🙏
Aliyeva9094 Firdevs1202 Evet normal. Ben 8-9 haftaya kadar hich bir bulanti yashamadim. Sonraki haftalara chok az bulantilarim oldu. Ama olmaya da bilir. Gayet normal yani🥰