Goncaulkr Merhabalar, 8. Haftamdayım ilk zamanlarımdan daha fazla mide bulantısı çekiyorum. Prilam dr diye bi ilaç kullanıyorum ama hiç faydasınu görmedim. Önerebileceğiniz rahat geçirmemi sağlayacak önerileriniz var mı acaba?
Yenibirannee Goncaulkr benimde oyle maalesef ilk gebeligimde de cok bulanti yaşamıştım. Çubuk kraker zeytin peynir biraz rahatlatıyordu beni. Birde prilam ilacını mideniz bulanmadan icmeniz lazim. Ben sabah oglen ve aksam içiyordum hep ayni saatlerde baya fayda etmişti bu gebeligimde de basladim icmeye
Ogretmen Goncaulkr prilam gece yatmadan 2 adet iç bakalım belki fayda sağlar ama bulantıyı kesecek bi çare yok. En fazla 12. Haftada yaşanıyor bulantı. Sonra azalmaya başlar 16 hafta gibi de bitmeye yakın olur.
Goncaulkr Yenibirannee ilacı bende hem yatmadan gece içiyorum sabah kalktığımda içiyorum sonra gün içinde içmiyorum. Bir de sizin gibi deniyim inşallah işe yarar🤦🏽♀️
Goncaulkr Ogretmen ayy valla nasıl dayanıcam bilmiyorum. Sırf bu yüzden eşimle bile tartışıyoruz :/ yemiyorsun diyor ama cidden su bile terkoz gibi geliyor
Ogretmen Goncaulkr evet gerçekten çok zor. Ben de bulantı kusmayı dibine kadar yaşadım seni anlayabiliyorum. Ama geçiyo azalıyo ve bitiyo sadece sabretmen gerek malesef ki başka çaresi yok
Yenibiranne01 Haftadayım mide bulantısı bu haftalarda daha yoğun yaşanıyor su dahi içemiyorum sanırım sabırla geçmesini beklemek gerekiyor