cerenakgl Merhaba. Normalde 16+5 haftalık olduk. Bugün ultrasona girdim. Ultrasonda 18+3 dedi. Acaba neden öyle. Şeker hastalığın var mı dedi yok dedim . Kan testi aldılar. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu 😔
Mavidunyamm cerenakgl ultrasonda 2-3 haftaya kadar ileri geri olması normal. Ama çok fazla meyve , şekerli yiyecekler tüketmeyin şeker 1. Etken olabiliyor bazen
Hallerimvarbenim cerenakgl Benim oğlumda hep iki hafta önden gitti bu kötü birşey değil gelişiminin iyi olduğunun göstergesi
Hallerimvarbenim cerenakgl Tabi ki canım 4 haftaya kadar geri 4 haftaya kadar ileri normal sayılıyor. Gebeliğimin başından sonuna kadar öyle gitti şimdi kucağımızda ☺️
Hallerimvarbenim cerenakgl Hayırlı evlat olsun inşallah çok güzel bir duygu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏🏻
Melekg Oğluma da hep önde denildi 3.200 doğdu şimdi bu hamileliğimde kızım için diyor doktor 2 hafta ilerde çıkıyor şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı denilenle çıkan aynı olmuyor geri olmasından sa ileri daha iyi