Damlasupilcioglu İlk 3 ay folik asit kullandım, sonrasında içerisinde folik asitte olan ve 12 - 13 vitamin içeren bi ilaç verdi. Daha sonrasında Demir ilacı, magnezyum, kalsiyum ve D3 vitamini verdi 🌸
Fik İlk 3 ay folik asit içtim sadece Şuan OMEGA / d vitamini/ tiroid hapı / demir hapı günde 2 doz / mide yanması için arada gaviscon kullanıyorum
Rabia_91 Öncesinde 3 ay, sonrasında 3 ay olmak üzere toplamda 6 ay folik asit. Şimdi de multivitamin, demir ilacı, d vitamini damla.
soulmate35 sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım demir eksikliği cıktı ama ben 8 haftalık olmama rağmen aile hekimim demir ilacı yazdı kullanılır mı bu haftalarda aklım karıştı
Fik Damlasupilcioglu ilk aylarda özellikle çok yaşadım kuzum benim mide yanmaları 9 haftada erken başladı önceden sorun vardı zaten de ilaç kullnıp geçmişti doktor hamilelik tetiklemiş olmalı dedi 12 haftadan sonra azaldı mide yanmaları arada yanıyor ama ilaç içecek kadar değil
Damlasupilcioglu Fik benim ilk başlarda pek yoktu ama bu aylarda biraz fazla oluyor, bazen uyurken falan oluyor oda baya rahatsız ediyor