Nergisari2 Hanımlar bu detayli ultrasona girmiş veya girecek olanlar varmi acaba? Ben kilo sınırı duydum olduğum yerde detayli yok başka şehire gideceğim lakin doktor muhakkak 20.haftamda dedi sizlerde durum nedir?
Gln0110 Nergisari2 kilo sınırı diye bi şey ilk kez sizden duyuyorum, ben 21.haftanın bitiminde girmiştim
Nergisari2 Papatyaa_01 ya bilmiyorum ki doktorum bana hızlı kilo aldığımı söylemişti bulunduğum yerde detayli ultrasonda yok 20.haftanda muhakkak git dedi de dogum yapmış bir arkadaşım detayli ultrasonda kilo sınırı oluyor dedi ve randevu daha almadim nereye gidecegimi de bilmiyorum
Papatyaa_01 Nergisari2 valla öyle birşey duymadım kiloyla ilgili, özel hastane veya özel muayenehane araştırabilirsiniz, veya doktorunuza danışın başka şehirdeki devlet hastanesine sevk verir perinatoloji bölümüne öyle girebilirsiniz detaylıya
Nergisari2 Öğrendim hanımlar randevu aldim özel kliniğe ama maalesef bunu duydum doğru veya yanlış tabi bilemedim de cihazlardan dolayi sanirim olabiliyormuş diye duymuştum. Doktorum bana 20.hafta muhakkak dedi tabi ben neden diye soramadım biraz gerginlik yaşadığım için