Busraslmz Kızlar bugün iki kere istemsiz idrar kaçırdım 18+2 günlük bebegım nasıl oldu anlamadım birde çalışıyorum işdeyim çok zor durumda kaldım istemsiz oldu ne yapmak gerekiyor başına felan var mı
Hizligonzales Busraslmz benimde ayni sorunum var henuz doktora gitmedim ama doktora gitmenizde fayda var.
Tanembebek5 Busraslmz canım benim hamilelikte normal bu hapşururken öksürürken hatta gülerken bile kaçıyor burda bşr ço hamile bahsetti bundan. İlerleyen haftalarda daha sık olabilir bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor 😅
Gizzgzz Busraslmz mesanenpedi kullanmaya başla ben avm den eve dönerken altıma kaçırmadım da yaptım yani bildiğin o günden sonra da pefsiz çıkmam rezillik diz boyu :)
selinsmother Busraslmz ben bir kere piknik de hapşurdum dizlerimden aktı siyah bir tayt vardı belli olmadı 😂 bez takıp çıkıyorum dışarı doktora sordum suyun gayet iyi böyle olması normal dedi 😁
Busraslmz Şu aralar biraz stresliyim ondan mı oldu acaba bilmiyorum doktor kontrolüm 2 hafta sonra devam edecek mi bilmiyorum siz neler yaptınız
Nk06 Bende öyleydim hiçte normal bir durum değişmiş idrarımda enfeksiyon çıktı ilaç verdi şuan öyle bir sıkıntı kalmadı şükür canım
Gizzgzz selinsmother Allah affetsin sidikliler olarak çok tatlıyız bence mesane pedi kullanıyorum kocam ne gerek var çocuğa aldıklarında kullan diyo :)
selinsmother Gizzgzz eşlerimizde sağolsun güzel dalga geçiyolar ben hapşurunca koşuyor çekmeceden iç çamaşırı getirmeye 🏃♀️🏃 runnn
Ahsenveannesi Busraslmz kegel egzersizleri internette var ben aklıma geldikçe yapıyorum iyi geliyor gerçekten
Gizzgzz selinsmother kıskanırım bence anneci olsun zoruma gider valla o kadar karnımda eziyetini çekiyorum sonuçta emek var ortada :)
Betulaa Erken değilmmi idrar kaçırmanız için üşütme veya enfeksiyon olabilir belki , bir de kegel egzersizi yapmayı deneyin belki iyi gelir 😊
Busraslmz Bugün idrar tahlili de yaptırdım ama sonuç temızdı strese bağlı olabılır mi birde yoğun bir tempo