Sevilmom Kızlar şimdi wc ye gittim leke şeklinde bişi gelmiş çok tedirgin oldum Ctesi keseyi görmek için doktora gidicektim ama Başına böyle bişi gelen var mı İnşallah olumsuz bir durum olmaz
_Deniz1 Sevilmom ben de de oldu şuan 3+5 im hemen korkma bende korkmuştum düşük mü yapıyorum diye kan ver için rahat etsin istiyorsan hcg yükseliyorsa düşük yoktur
Bkmcnkr Sevilmom bazen düşük, bazen tutunma kanaması olabiliyor. En doğrusu bir hastaneye gidip muayene olun
Agg0207 Sevilmom canım tutunma evdesinde çoğu kadında oluyor dedi bana doktorum progestan ilaç verdi birde içini ferah tut 💐
Melekozge Sevilmom dünden beri lekem var benimde bugün doktora gittim keseyi bebeği gördük şükür sizde bir doktora gidin ilaç basliycaklardir size de bana iğne ve ilaç başladılar çünkü
Sevilmom _Deniz1 hemşireye yazdım hemen Genelde olmuyor takip edin devamı gelir yada ağrı olursa gelin muhakkak bakalım dedi Tedirgin oldum ama baya ya yarın gidicem sabahtan kontrole
_Deniz1 Sevilmom şuan 35+5 im bi sıkıntı olmaz inşallah bende iki gün çok az geldi sonra kesti kendi kendine
Sevilmom Melekozge ayy maşallah Rabbim bana da keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip eder inşallah Kaçıncı haftadasınız siz şuan ?
Sevilmom _Deniz1 Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah yavrunuzu🤲🏻 Çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun 🌸