1melekannesiii Samo1818 Zararlımı bilmiyorum ama solunum için sıkıntı oluşturabilir kimyasal neticede
Aycicegim6442 Samo1818 ben bir kac defa annemin saclarini boyadim suan icin bir sikinti yasamadin 36 haftaym eldiven ve maske kullanip boyayabilirsiniz sonucda hamile kuaforler mecbur boyuyor
gulsahgk Aycicegim6442 Samo1818 ben organik boya ile boyadım havadar bi yerde eldivenle çok şükür bi sıkıntı olmadı diplere sürmedim ama
dilay_06 Samo1818 ben doktoruma sordum önermiyorum dedi ne bitkisel ne normal boya ama diplerine dokundurmadan boyatanlar var. Boyanın saç dibine değmemesi ve havalı bir ortamda olması gerekiyor.
Aycicegim6442 gulsahgk kendi saçından bahsetmiyor bir baskasini boyamakdan bahsetmis ben öyle anladim
Kaktusss Koku olarak bile ciddi bir kimyasal sayıldığı için doktorum hiçbir türlüsünü önermiyorum dedi. Boyatanlar vs illa ki var ama biraz sabır bence
Poyrazin_annesi Kokusundan dolayı zararlı dıyorlar ama bn abimin nişanı var dıye boyadm bısey olmadı bnde cok sükür
Dlbr23 Samo1818 ilk 3 ayı yaptırmayı önermiyorlar ilk 3 ay sonrası organik boya olursa iyi olur tek renk boya ve iyi havalandırılan yerde ve kokusuna maruz kalmadan yaptır demişti doktorum
TugSozTan Maske ve eldiven taktım Babannem’in saçlarını öyle boyadım. Balkon kapısını da açtım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. He önerir misiniz derseniz kimsenin hakkına giremem o yüzden siz bilirsiniz