Eliftaskin Tiroitim 3,11 çıktı gebelikte 2,5 altına inmesini istiyorlar 25 mcg ilaca başladım ama sağlık ocağında ki doktor yarısını iç bu sefer de çok düşer dedi tiroit değeri benimle aynı olan nasıl bir yol izliyor yazar mısınız ☹️
-Beyzanurr Eliftaskin gebeliğin ilk trimesterinde 4 buçuk çıktı benim değerim 25 mg ile başladım ilaca her gün bir tane 1 ay sonra tahlil istedi doktorum 3 22 çıktı sonuç 2 buçuğun altına düşmesi gerek dedi 2. Trimesterdeyim şuan da 50 mg ile devam ediyorum
CGLBL Eliftaskin merhaba benimki de 2,67 çıktı bende 25 mg ilacın yarısını alıyorum doktor o şekilde verdi
Minikmucizemmm26 Eliftaskin benim de aşağı yukari aynı degerlerdeydi doktorum 25 mg’ı bir gün iç bir gün içme dedi şuan o şekilde ilerliyoruz
nerminnn_ Eliftaskin benim 8.75 di değerim 4 ayda 2.63 e düştü 1 gün tek 1 gün çift içmeme rağmen kadın doğum doktorunuzun önerdiği şekilde için
handeserdes ben gebelikten önce de ilaç kullanıyordum gebelikte de devam. eğer doktor ok diyorsa içmeniz daha doğru bildiğim kadarıyla. çünkü tiroid değerleri önemli
Bercestee Eliftaskin 4.50 çıktı her sabah aç karna 25 mg içiyorum kontrole gitmedim daha İnşAllah düşer
Hlypl Bercestee Bercestee 25 mg içmeme rağmen 3 küsürden 4 e çıkmıştı. Doktorum kilomu sordu 74 deyince sana 25 mg yetmiyor diye 75 mg a çıkardı kiloyla orantılı olması gerekiyormuş. 1 ay 75mg içtim bu sefer de 0,6 ya düştü ama alt sınır 0,1miş sıkıntı yok ama 50 mg a düşürelim dedi 1 ay sonra tekrar tahlil yapıcaz
Bercestee Hlypl bana da kilo sordu 25 verdi. Bakalım İnşAllah iyi çıkar sonucum. Bir şey soracağım size aç karna iç bir buçuk saat üzerine yemek yeme içme dedi size saat verdi mi? Ben sabah namazında unutuyorum bazen içmeyi. Bu sefer sıkıntı oluyor benim için saatin geçmesini bekliyorum acıkıyorum😂😂
Bercestee Hlypl anladım teşekkür ederim canım🥰 sağlıklı şekilde Alalım evlatlarımızı İnşAllah kucağımıza🤲🤲