Pnr60 Kızlar Normal veya Sezeryan doğum sonrası ne kadar süre sonra tekrar düzenli Regl olmaya başlanır
Sezenn_ Pnr60 Her bünye de farklı olur canım . Sezaryen doğum yaptım ben lohusa kanamam 10 gün kadar sürdü bitti . 40 ım çıktıktan sonra ki ilk ay da adet olmaya başladım düzenli bi şekilde
Gizemmiray35 Pnr60 ilk doğumumdan 7 ay sonra Regl oldum ikinci doğumumda 5 ay sonra değişebiliyo kişiye hemen olan arkadaşlarımda vardı ama
Senel6767 3 ay sonra ama bu kişiden kişiye değişir cnm bazıları 3 bazıları 6 bazılarıda 1yılakadar sürüyormuş
Pnr60 Sezenn_ İnşallah bende olurum hemen ya sezeryan olucam sonrasını çok merak ediyorum, peki farkı belli oluyormu lohusalık kanaması ve regl kanaması arasında
Sezenn_ Pnr60 oluyor canım benim lohusa kanamam yoğun olmadı benim hafif bi şekilde geldi ara ara kısa bi sürede bitti
1Mervesr Yanlış biliyor olabilirim ama emzirmeyle de alakası varmış galiba öyle duymuştum. Emzirebilenler daha geç olabiliyormuş. Tabi doğruysa ve yine kişiye göre değişiyodur bu da
Pnr60 1Mervesr Emziren Annelerin daha gec olabilceğini bende duydum canm ama dediğin gibi pek emin değilim bundan 😕