Canım öncelikle pozitif ol mutlaka bu süreç de çok önemli . Bana da havuz demişdi ama gerek kalmadı. Senin için ümitsizlik yok şuan tekrardan yumurtan toplanacak inşallah daha kaliteli yumurtaların olur. Bol bol dua et . Beslenmene dikkat et. Mesela benim kilom var 90 larda kilom. Israrla kilo vermemi yada kilomu korumamı istedi. Başarımı etkiler gizem diyordu. Bir yandan hak veriyordum kiloda gebeliğe engel oluyor. Zor hasta seviyor sevmiyor diyemem ama zor hastayla uğraşmak her doktor için meşakatli . Başarılı olmak istiyor engeller olunca ne yapabilirize gidiyor. Şimdi sen doktoruna sor yumurta kalitemi arttırmak için ne yapabilirim . Nelerden kaçınmam lazım diye sor. Belki tavsiye verir. Yada bu sefer ilaçlarına vitaminine ekleme yapar. Bu arada avakado nar tarzı ürünler tüket. Bunların faydası olur. Aynı şekilde ananas yeme . Ve aklında acabalar olmasın akışına bırakmak zor biliyorum ama kafan rahat olunca yumurta kalitende iyi oluyor. Stres her şeyin düşmanı unutma lütfen bunu. Stresden yumurtaların büyümez az toplanır bunları yapma tevekkül et allaha bırak. Allahdan daha iyi bilemeyiz ol derse olucak . Bunu kabul et ama kalben ettiğinde oluyor. İnşallah önümüzdeki aylarda hayırlı haberlerini alırım. Mutlaka yaz . Bende bugün hastaneye gidicem 12. Günüm inşallah dua ediyorum bir şeyler vardır.🤲🏻