minikmucizem__ mommyinthefuture amiiin amiin inşallah çok sagol. Oruçluyumda bugün Rabbim isteyen bekleyen herkese nasıp etsın
Mutluemos mommyinthefuture siz benim hep duamdasiniz dün oruçtum size çok dua ettim ve bekleyen herkese de 🌸 Rabbim gönlünüzü kırmadan gönlünüzdekini hayırla kolaylıkla nasip etsin inşaAllah
Aysel_krdg minikmucizem__ benimde aynen öyle canım 2 yıldır evliyim ilk defa oldu kimyasal tam sevindik hevesimiz kursağımızda kaldı inşallah bu ay sağlıklı bir şekilde gelir o sevinci tekrar yaşarız
minikmucizem__ Aysel_krdg herseyde vardır bır hayır insan çok üzülüyo evet. Rabbım en hayırlı zamanda kolaylıkla nasıp etsın
minikmucizem__ pembemor25 yaa ne kadar guzel. Benım uzun suredır olmayınca insan inanamıyo. 8 yasında bir oğlum var
erdnname minikmucizem__ benim de bu şekilde hatta daha silikti ikinci çizgi ertesi gün beta değerim 56 çıkmıştı adetime 2 gün vardı üstelik. Hayırlı olsun bi an önce beta için kan verin bence
mommyinthefuture Mutluemos Yaaa. 🥺Aminn. Allah razı olsun sizden. 🤲🏻Rabbim size de gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. ❤️