Ahsen68 Hamileliğin başından beri var maalesef 🫢 denediğim şeyler bir süre sonra etkisiz kalıyor Mrs7_ireemm
MadameHappy34 Mrs7_ireemm 30.cu haftadan itibaren başladı,şuan 32. Hafta dayanılmaz derece de ağrım oluyor..
nurr0101 Mrs7_ireemm 1 defa kabızlık yaşadım ama ilk zamanlardan beri kabız olmasam bile zorlanıyorum. Taa ki TSH için hap kullanmaya başlayana kadar. 1 aydır TSH için hap kullanıyorum çok şükür zorlanmıyorum bile
Neris_poyraz Kızlar benimse demir ilacına başladıktan sınra muazzam kabızlık problemi başladı ve benim hemoroid im var acıdan kıvranıyordum. Dün erik pestili aldım azcık suda beklettim içtim yoluna girdi hemde faydalı
Tuvba Demir hapı kullanımıyla basladı. Kuru erik ve kayısı cok iyi geliyor. Gece bir bardak suyun içine atıp sabah suyla bırlıkte ıcıyorum
Pnr_KMRC1 mrv_mtl benimde 8 haftada başlamıştı ilaç kullanmadım kuru kayısı çok iyi geldi bana normal olarak günde üç dört tane yedim akşamlarıda kefir içtim kefirde bağırsakları çalıştırıyor ilaçtan önce doğal yoldan halletmeye çalışın geçmiş olsun🌸