pembemor25 Gizzgzz ya benimde karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı oluyo kasıklarda olur ya normalde adet ağrısı, o ağrı karnımda oluyo ara ara hafif olup geçiyor büyüme ağrısı demek ki o 😊
Mine9166 pembemor25 bende benzer şeyler yaşıyorum nefes alırken hafif kıramp gibi bir ağrı oluyor. 11. Haftadayiz 2 3 gündür oluyor.
Gizzgzz pembemor25 evet evet ben de doktora sormuştum ilk zamanlar nasıl korkuyorum ama gör doktor güldü rahmin büyüyor ağırıcak dedi sonra dikkat etmez oldum tabi bu aralar arttı artık
pembemor25 Mine9166 benim 8. Haftalarda falan da oluyordu sonrasında muayene zamanımız gelmişti gitmiştik herşey yolundaydı demek ki o zamanlar yolundaysa ağrılar şimdi de normal 😍
Mine9166 pembemor25 doktora da söyledim bebek yavaş yavaş yukarıya doğru da çıkıyormuş sanirim büyüme ve onunla alakalı.
pembemor25 Mine9166 ayyy çok heyecanlı cumartesi günü görmeye gideceğim bakalım inşaşlah keyfi iyidir bebeğimin 😍
Mine9166 pembemor25 bu haftaki ultrasonda hareketlerini gördük. Bacaklarını falan oynatıyordu. Cinsiyetini bile öğrendik:)) bende iki hafta sonrayı heyecanla bekliyorum. Sanki zaman geçmiyor.
pembemor25 Mine9166 bizim 8. Haftadaydı en son randevu doktorum 1 ay sonra gelin dedi o da 12. Haftaya denk geliyor 😊 merak ediyorum bende bu defa biraz daha farklı biraz daha büyümüş olacağı için 😊 cinsiyetiniz ne 😊
Mine9166 pembemor25 evet kolu bacağı belli oluyor:)) erkek bizim bebiş hemen gösterdi merakta bırakmadı bizi. İnşallah sizde gittiğinizde ogrenirsiniz:)