Kalbiimde2can Merhaba canlar ! Öncelikle herkesin dünya Kadinlar günü kutlu olsun💕 Türkiyede bana önerebileceginiz en güzel güvenilir online bebek alisveris siteleriniz varsa bütün önerilerinizi bekliyorum lütfen 🥰❤️
Gamzer Kalbiimde2can Canım Modamızbir diye sayfa var instagramda. Bebek giyim, çocuk giyim, kadın giyim hersey var. Ve piyasaya göre fiyatlar çok uygun. 5 6 kez alışveriş yaptım ordan ve gorseldekinin aynısı geldi bi bak istersen🧡
EdaZehra Kalbiimde2can Modanisada da bebek ürünleri satılıyor gayet uygun. Ebebek ve civil zaten bilinen siteler 🥰
Nmt01- Kalbiimde2can bende babyhomewear diye bı satıcıdan çoğu ürünü aldım saf pamuk görünenden daha güzel gelmişti dolap uygulamasindan
Hilalttk16 Kalbiimde2can merhabalar sizinde kutlu olsun 💕😌 e bebek ve LC den alıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Busraterim Dizinde kadınlar gününüz kutlu olsun ☺️ ben ebebek’in mobil uygulamasından alışveriş yapıyorum kaliteli ve sağlam geldi bugüne kadar aldıklarım
Kalbiimde2can Nmt01- ben anneme aldircamda o yüzden o dolap uygulamasi falan yapabilirmi bilmiyorum bende bilmiyorum nasil oldugunu 🙈
Nmt01- Kalbiimde2can sanirim instagramda yine aynı isimle vardı hep ihraç urunleriydi kitikate next hm nin hırka ve hastane çıkışı birde zıbınlari almıştım oradan
Hilalttk16 Kalbiimde2can rica ederim bütçeniz yeterliyse kitikate ürünleri de çok kaliteli oluyor bir iki parça ordan almıştım dokusu çok hoş 😊😊
Aecer Kalbiimde2can babymall sitesine de bakabilirsiniz özellikle bioganic diye bir marka var mesela mükemmel :)