Sa26 Merhaba hanımlar 28. Haftama girdim ama bebeğimin karın çevresi 3 hafta geri normaldede 1 haftadan geri gidiyoruz troid ilacı kıllanıyorum ama bu gelişime etki eder mi? Varmı böyle bişi yaşayan gerçekten çocuğumu kaybetmekten çok korkuyorum
H_a03 Sa26 canım benim ilk gebeliğim den önce vardı tiroid ilacını kullanıyordum kızıma hamile kalınca devam yine zaten ben ömür boyu kullanıcam şimdi de kullanıyorum ilk bebeğim de iki hafta önden gidiyordu hep tiroidin yapacağını sanmam bana hiç öyle bi bilgi vermedi doktorum
Tugbaaa34 Geçmiş olsun öncelikle korkmayın bebeğiniz sitres olmasın daha çok etkilenir gerçi bende aynı durumdayım ama daha önce bi yorumunuzu görmüştüm protein kaçağı çıktı mi acaba idrar topladiginizda
Sa26 Tugbaaa34 hayır ondanda bişi çıkmadı artık haftada 2 defa gideceğim kontrole. Daha sıkı takip dedi doktor bi sorun olursa erken doğum dedi
Tugbaaa34 H_a03 ilk bebeğimde onde gidiyo demistiniz doğumda erken vs bi durum oldu mu yada herhangi bi sağlık sorunu
Tugbaaa34 Sa26 bende 35 . Haftadayim bendede 2 hafta gerilik var su an idrar topluyorum belki yatış yapabiliriz falan dedi daha erken diye korkuyorum bende
Tugbaaa34 H_a03 ya çok sevindim maşallah hep iyi olsunlar bebekler çocuklar çok zor benimde iki hafta gerilik var inşallah bi sorun olmaz
H_a03 Tugbaaa34 onun sorun ettiğini düşünmüyorum canım çünkü normal değer aralığında olduğu sürece bi sorun teşkil etmez içini rahat tut inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza🙏