aysebaday61 Merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var nasipse kalp atışını duyucaz çok heycanlym diğerini duyamamıştım kürtaj oldum sizce 7+2 de duyabilirmym biraz heyecanlıyım
civcivin_annesi aysebaday61 inşAllah duyarsın canım 🤲bir şey sora bilirmiyim bana da 6+1de gittiğimde kalp atışı yok dediler 1hafta süre verdiler ama benim bütün hamilelik belirtilerim var. Siz kalp atışını duymadığınız gebeliğinizde hamilelik belirtileri varmıydı yoksa kaybolmuşdumu?
aysebaday61 civcivin_annesi hamilelik belirtilerim vardı bebeğide gmrmüştük ama kalp atışı yoktu 6+4 tü sonra istersen bekle ama canlanmaz sağlıksız bi kese görüyorum dedi bende kürtaja girdim
selmaa12 aysebaday61 hayırlısıyla duyarsın inşallah canım bende 7+2 de duydum 2 gün önce çok güzel bi duygu ❤️
eylulmihrasmom aysebaday61 duyarsınız Allahın izniyle ben de bugün 7+1 geçen pazar 6+5te duydum🥰 harika bir duygu🥹
Fik Duyarsın caabım benim Allah’ın izniyle 🙏🏻sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah bend 1 düşük yaptım şuana(14+1) kadar herşey yolunda Allah’a şükür stres olma akışına bırak düşüklerden sonra bebek çok iyi tutunur daha sağlıklı olur derler hep 💗