Pamukbebegimm Kmelike1408 büyükşehir belediyesi mi getiriyor yoksa ilçe belediyesi mi? Ben Ankara mamaktayim hangisine başvuracağız ve başvuru nasıl oluyor 36 haftalık hamileyim
Kmelike1408 Pamukbebegimm ilce belediyesi getirmisti dedigim gibi nerden basvuruluyo bir bilgim yok ben hic basvurmamistim bizi arayip sadece evadresini istediler ilce belediyeye gidip oraya sorabilirsinizz
55Ozge41 bebek hediyesi geldi bitek çantayı beğendim diğerlerini kullanmam gibi bilindik bı marka değil çünkü ayrıca şampuanın kremlerin kokuları çok kötü
Havvaca 55Ozge41 bebek bezi bebeğinizin cildine nasıl gelir bilmem ama gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fabrikasında çalıştım gayet hijyenik el değmeden üretiliyor. Arko duru gibi ürünler de aynı fabrikada üretiliyor. Evyap firmanın adı 💞
55Ozge41 Bezi kullanırım da diğer kozmetik ürünleri kullanmam kokuları çok kötü odayı bile sardı kokusu koku konusunda çok hassasım
Armin-Guney Merinizzz whatsapp destek hattına ve instagrama sordum . Hem buyuksehir belediyesine hemde altieylul belediyesine sordum . İkisi de yok dedi
Mutlulukkk tecrubesizanneadayi12 yaa almak isterim bende ama durumu iyi-kotu olanlar diye ayrim yapiliyor mu acaba?
Kiwi12 Zeliha76 yok aradım sımdı ocagın 16 sından berı yenı kayıt almıyoruz şuan ıcın yok bu paket dedo
Zeliha76 kezban-keles06 talebim sonuçlanmış sosyal yardıma kaydm olduğu için eğer verilecekse SMS ile bilgi vereceklermis ama. Bence doğuma yakın gelir diye düşünüyorum
Bet1 kayseres ben dediğinizi yaptım ama geri dönüş olarak böyle bir uygulamamız yoktur diye mesaj attılar Ankara büyükşehir belediyesi. Siz hangi ilde yasiyordunuz