dilos011 Ben adanadayim Çukurova ilçesinde bu ilçeye getirmeyip Yüreğir ilçesine veriyorlarmış sadece Paketi hizmetimiz yoktur o ilçeye dediler kapattılar
dilos011 suleeeeeeeee bende aradım Çukurova belediyesi dagitmiyormus Yüreğir belediyesi dağıtıyormuş aradım gönderiyoruz ama Yüreğir de oturmanız lazım dediler kabul etmediler beni de
Zeliha76 kezban-keles06 ibbye yaptm 153den 3 ay sonra geldi kartım her ay 500tl yatiyo içine 7.8 aydır aliyorm birde aylık 8 tane süt 5 yaşındaki oğluma 6 yasa kadar gelicek
Aselhumaninannesi Zeliha76 nasıl bir kart sizin 153 ten nasıl başvuru yapılıyor adı ne diye geçiyor bana sut kart verdiler ama tek seferlikmis
kezban-keles06 Zeliha76 pardon tam olarak anlamadım belediyeye mi gidip başvurdunuz yoksa 153 ü arayarak mi başvuru yaptıniz birde bir çocuğunuz mu var çocuk sayısı artınca miktar da artıyor diye biliyorum da
Aselhumaninannesi Gonca_ergn evet göğüs ucu kremi varken emzirilmiyor Muş diğer urunleride öyle küçük deneme yaptım aslında ama kendi tenimde bile kızarıklığa sebeb oldu inşallah birşey olmaz sizde
dilos011 Mavihanem ben aradım sadece Yüreğir Belediyesi dağıtıyormuş ben Çukurovadayim kabul etmediler
aydan_ suleeeeeeeee ben Antalya’dayım, şimdi aradım bizim öyle bir kampanyamız yok dediler, Antalya da olan varsa bilgisine
Aselhumaninannesi Gonca_ergn benim eşimde alerjik bünyeli bende öyleyim o yüzden büyük ihtimal kizcemede dokunur
Zeliha76 kezban-keles06 153ü arayıp başvurdum 1 çocuğum var 1 çocuğa 8 tane 2 ve üstü çocuğa 12 tane süt veriyorlar ben 8 tane aliyorm miktar olarak bilmiyorum ben market kartı 500tl alıyorm 7.8 ay olmuştur
kezban-keles06 Zeliha76 hee yok süt miktarı değil bu 500 TL alıyorsunuz da o değişiyor çocuk sayısına göre bende başvuracaktim nerden nasıl bilmiyordum çok teşekkür ederim vala yarın bende başvuruyum ne diye geçiyor peki sosyal yardım diye mi yoksa