suleeeeeeeee Kızlar baglı olduğunuz yerin belediyelerinden yapılan bu yardımdan haberiniz varmı? Hoşgeldin bebek adı altında bebegin ilk ihtiyacı olan tüm seyleri veriyorlar alan ya da basvuran varmı ? Sanırım bizim belediyemiz vermiyor nedense tüm belediyeler de oluyormuş ama bilmeyenler bu vesileyle öğrenmiş olsunlar bu haktan faydalansınlar bence
tecrubesizanneadayi12 suleeeeeeeee bütün belediyeler veriyor diye biliyorum 153 ü arayın konumunuza göre zaten sizi uygun şehire bağlıyorlar hoşgeldin bebek kampanyasına katılmak istiyorum diyin gebeliğin kaçıncı haftada olduğunu sorup ona göre başvurunuzu kabul ediyorlar ya da reddediyorlar ben bir kere başvurdum reddettiler gebeliğimin haftası erken olduğundan dolayı sonra geçenlerde yine başvurdum bu sefer kabul ettiler içeriğinde baya birşey vardı bebek bakım çantasını bile getirdiler ama paket içerikleri belediyelere göre farklılık gösteriyor birde bana getirdikleri marka iyi bilindik dedğillerdi yinede baya birşey vardı
Kmelike1408 suleeeeeeeee ankarada yasiyorum diger cocugumda ben kaydolmamistim bize geldiler birsuru bisey getirmislerdi
kayseres suleeeeeeeee Kocaeli Darıcadayım Kocaeli Belediyesi 28. Haftadan sonra çanta olarak getiriyor. Bana 32. Haftada getirdiler. Birde Darıca Belediyesi doğumdan sonra kutu gönderiyor içinde bebek yağı, şampuan, sünger, tırnak makası vs var .
suleeeeeeeee Tugceeeeeee1 belediyelerin kendi sayfaları oluyormuş oradan bir kontrol et eger bulamazsan belediyeyi arayıp sor bence
onehappymoom tecrubesizanneadayi12 ben başvurdum evi görmeye gelicez dediler hayret sana nasıl vermişler direk 😂
suleeeeeeeee tecrubesizanneadayi12 bak bunu bilmiyordum bende arıcam suan 36 haftalıgım siz kaç haftalıkken aramıştınız acaba
Mumm91 Kmelike1408 büyükşehire mi başvuru yaptınız eve kendiler mi getiriyor doğumdan sonra mı başvurmak gerekiyor🌸
suleeeeeeeee Poyrazin_annesi neden böyle sistemsiz acaba ki veren belediyeler var sonucta vermeyenler neye göre vermiyoruz diyor acaba anlamadım gitti
Zuhalay kayseres ilk paketin içinde neler vardı ve nasıl başvuru yaptınız bnde Darıca’da oturuyorum ❤️
suleeeeeeeee onehappymoom ay evi görmek ne alakaymış 😂😂 sanki uzun süreli yardım mı yapıcaklarmışta ev ocak görcekler tövbee
tecrubesizanneadayi12 suleeeeeeeee ya ilk aradığım haftayı hatırlamıyorum ama şkinci aradığımda 36. Haftadaydım 37. Haftada getirdiler hatta belediyede görevli hemşire müsait misiniz diye müsade istedi bebek bakımıyla ilgili eğitim verdi
onehappymoom suleeeeeeeee ne bekliyorsun ki İstanbul belediyesi işte ufak yardım yapsa kırk şey arıyor yapmamak için 😂