Busrakalcik Doğuma 3 hafta kaldı ve şekerim yüksek çıkmaya başladı. Başına gelen var mı ? Bebeği etkiler mi ?
ilkin41 Busrakalcik sanırım yeni çıkmamıştır vardır zaten son haftalarda iyice artıyor bebeğiniz biraz iri doğar en fazla onun dışında bişey olmaz şekerden dolayı anneler çok korkutuluyor o kadar korkutulucak bişey yok sadece dikkatli olmakta fayda var korkudan aç kalan anneler var niye böyle yapıyolar anlamıyor 🤦🏻♀️
Summerwine Busrakalcik açlık mi tokluk mu yüksek çıkıyor?Benimde gebelik şekerim yoktu 36.haftada açlık şekerim biraz yüksek çıkmıştı 2 hafta dikkat ettim düzeldi.Gece bir şey yememeye çalışın,meyveyle süt yada kuruyemis tüketin.Ptotein ağırlıklı beslenin
Hulya2626 Busrakalcik nasıl anladınız şekeriniz olduğunu. Tahlil olmasa anlaşılır mı herhangi bir belirti var mı yani
Tahamine7341 ilkin41 şaka mısınız siz bu nasıl yorum şeker yuzunden anne karnında ölen bebekler var bilincsizce yorum yapmayın
Busrakalcik Tahamine7341 cihaz aldım yemek yediğim gibi yükseliyor. Çok korkuyorum. Daha önce hiç yüksek değildi son 3 haftam kaldı şeker çıkmaya başladı
Ahsen68 Busrakalcik şekeri yükselten şeyler yediğinizde pirinç bulgur meyve gibi yoğurt tüketin. Ekmek gibi şeyleri de az yiyin umarım işe yarar🤲