Umutlu_anne_ Kızlar acıl dokdor ve hastane önerisine ihtiyacım var bebeğim kalp hastası donanımlı bi hastanede doğum yapmam lazım. Önerebileceğiniz bi dokdor var mı?
Gizzgzz Umutlu_anne_ babamlar kardeşimi Ankara koru hastanesine götürmüştü hangi doktor olduğunu hatırlamıyorum ama koru hastanesinin ekibi efsane
Esoo06 Umutlu_anne_ yenidogan için en iyi bilkent çok iyi. Ozellerde aksi durumda sevk için uğraşırsın asla tavsiye etmem
Ginger_ Umutlu_anne_ doktor şuan nerde çalışıyor bilmiyorum Ankara ya da İstanbul medicana sağlık da prof dr arda özyüksel instagramdan da bakabilirsin canım iyi bir kalp cerrahı çocuk ve yetişkin ben doğumdan sonra kendim için gitmeyi düşünüyordum fikir olsun çok geçmiş olsun
asslii İstanbul’da devlet çam sakura çocuk kalp doktorları da çok iyi özel derseniz de kesinlikle bağcılar Medipol yılmaz Yozgat çocuk kardiyoloji çok iyi bir doktor biraz pahalı bir hastane ama değer
efelinamoms Umutlu_anne_ ankara billent şehir hastanesinde ibrahim ece var cocuk kardiyoloji benimde bebegimin dogumdan sonra birkac problemi cikti kendisinde takipliyiz cokda memnunuz cok ilgili bir doktor keza asistanlarida öyle
efelinamoms Umutlu_anne_ devlet hastanesi canım özel değil donanımli bir hastane istiyorsan devlette şehir hastaneleri özeldede sadece medicalparki önerebilirim hem yenidogan yogunbakimi olmasi acisindan hemde iyi bir kontrol edilmesi acisindan bu hastaneler daha iyi onun disinda medicalparkin muayne ucretini bilmiyorum malesef pahali olma ihtimali yüksek
Umutlu_anne_ efelinamoms Geldim canım Bilkentteyim.Ilk önce perinatoloji bakıp öyle yönlendirebilirmis.direk ibrahim beye sıra vermediler randevuda alamadim
efelinamoms Umutlu_anne_ aa evet ileri tetkik oldugu icin yönlendirme yapmalari lazim senin bebegin daha dogmadi değil mi
Umutlu_anne_ efelinamoms Evet henüz doğmadı bugün perinatoloji muayene oldum yarında kardiyoloji ve kalp damar cerrahina muayene olucam tercih yapma hakkım olursa Ibrahim beyi tercih ederim
efelinamoms Umutlu_anne_ anladım canım inşaallah sağlıklı sihhatli alirsin kucagina rabbim ikinizinde yardimcisi olsun ibrahim.bey cok iyi bir doktor oglum dogdugundan beri gercekten cok guzel ilgileniyor