Sevl Doğumdan iki hafta önce sancılarım başladı ama evde kendim çektim hep gitmedim zaten ara ara giriyordu. Bir akşam pembe akıntım geldi bir önce ki gebeliğimde kayıp yaşadığım için çok korktum birşey oluyor bebeğime sandım. Hemşiremizi aradık hemen tamam sakin ol doğuruyorsundur hastahane çantanı al gel hadi dedi inanmadım djdjjd hastahaneye gittik düzenli sancılarım çıktı ebeler dedi ki nişanın geliyor biz yüne inanmadık djdjdjd yok ya ne doğurması ben zaten bayadır sancı çekiyorum vücut kendini doğuma hazırlıyor falan diyorum çünkü ebe onlar değil benim djdjdjdj ben dedim eve gitcem doğurursam gelirim jdjdjd doktorum izin vermedi yatışımı yaptılar sonra nişanım tamamen löp diye çamaşırıma düşünce öyle inandım nişan olduğuna 😅 Ama eşimle ben yine ihtimal vermiyoruz doğuracağıma evde annem var o kadar ihtimal vermiyoruz ki anneme bile haber vermedik en kötü doğunca söyleriz diyoruz djdjdjdj eşim vurdu kafayı yattı ta ki benim sancılar bir dk bir 150lerde gelmeye başlayınca benim bağrışlarıma kalktı 😅