anka01 Yumurta kalitesini arttırmam ve büyütmem için ne yemem gerekiyor kızlar cumartesi gününe kadar büyürse pazartesi toplama yapılacak inşallah 🙏🏻
arirangg anka01 Canım şu anki yumurtaların 3 ay önceki yumurtalardır. Doktorun bir müdahalesi olmadan kendi başına bir şey yamazsın. Ama uzun vadede yani en az 3 ay öncesinden şekeri bırakmak, avokado, arı sütü, arı poleni yemek faydalı olur
Novamomy anka01 ben yumurta ,balık ,tavuk,hepsi çiğ olmak üzere ceviz,badem ,fındık bol bol da kuru incir yedim paketli gıda tüketmedim zeytinyağı kullandım bide bol bol havuç ve nar suyu avakodo hayırlı haberler 🙏🏻
mickey anka01 Ben MFK nın Bee isminde bir gıda takviyesi var ondan kullandım. İçeriği propolis extresi, arı ekmeği ve arı sütü tozu var. Bana 2.ci aşılama yapıldı. Birinci tutmamıştı. 2.ci aşılamada ek olarak Mfk ürünleri de kullanıcam dedim. Henüz heveslenmek istemiyorum ama adetim 2 gün geçti. Rabbim dileyen arzulayan herkese nasip etsin tez zamanda 🤲🏻
Masha96 arirangg merhaba detaylı bilgilendirir misiniz ben her ay yeni yumurta oluşuyor diye düşünüyordum da şaşırdım bu yorumu görünce
Anonim16 Novamomy Bende aynen bu şekilde beslendim ek olarak yürüyüş eğzersiz yaptım bir de kara çörek bal yedim
arirangg Masha96 yok şu anki yumurtaların 3 ay önceki yumurtalar canım. O yüzden yumurta sağlığı için her ne uygulanırsa 3 ay devam etmeli. Ama doktor ilaçlarla kısa sürede büyütme vs yapar o ayrı