Deletedmom15257 Muhammedamine ayyy ben ikimize istiyorum 😂ama kızlar fenaaaa babanın kokusunu biliyor kız eşim alıyor az masaj yapiyo pirt pirt gazi cikiyo durmuyor ben sabahtab aksama yapcam yok defa yapmaz 😂😂o an sınır olurum tabi
parasetamoll Deletedmom15257 senin erken olmuş bayağı ama 32 den sonrası zorluyor zaten 😂 Muhammedamine bende ona 36 da gel 19 Kasım’dan sonra gelse de tın😂😂
Deletedmom15257 parasetamoll evet yaa geçen çok ağladım resim paylaştım gördüysen özledim yaa cokk keşkelerim cokk ama şükürler olsun kızım iyi ama keşke zamanında gelseydi tam balayı zamanında geldi
BEREN39 Deletedmom15257 doktordan çıktım canım plesenta iyi felan dedi haftasıyla uyumlu dedi ultrasona göre 31 haftalık dedi bi anomali yokmuş ama nstye bağlan etliğe gidip dedi
BEREN39 Deletedmom15257 kanama için nstye bağlancaksın dedi canım ama herşeye normal dedi nstye bağlanmaya gitcem birazdan
Deletedmom15257 BEREN39 hadi hayirlisi bidaha kanamam olursa lekelemen buraya yazma drek doktora gir kimse burda ne olduğunu bileme gideyim deme git sabretme kos
BEREN39 YagizAsyaMom bilmiyorum ki bende canım benimde ilk gebeliğim hiç bilgim de yok napıyım napıyım diye deliriyorum anca
Deletedmom15257 YagizAsyaMom bende ama nede acaba belki catiya bakmamis nta sanci varsa bakar oda acilma olunca kanma oluyir
BEREN39 Deletedmom15257 yok canım tekrar baktı ultrasonla bebekte hiç bir sorun yok dedi Allaha şükür ultrasona göre 31 haftalıkmış ama kilosu az geldi bana 1 kilo 588 gram😦