Alif63 Görümcem oğlumda oğlan olacağını gördü ismini hamza koyun demiş yaşlı bir adam biz ali fırat koyduk şimdi ikinciye hamileyim rüyasında kız görmüş adı aselmiş sizde böyle bir şey yaşadınız mı?
kahvesever__ Alif63 bende aynısını yaşadım bir erkek bebek veriyorlardı kucama ve adını Süleyman koyun demişti 3 tane yaşlı kadın dı
zeynozey Alif63 Teyzemde annemi erkek kardeşime hamileyken ve cinsiyet belli değilken görmüştü. Aksakallı dede kardeşinin oğlu olacak ismi Yasin demiş 😅 annemde bundan çok etkilenip Burhan Yasin koymuştu kardeşimin ismini🥲
MadameHappy34 Alif63 😅Görümceyi boşver o isim onun çocuklarına veriliyordur ne koymak istiyorsanız onu koyun ne saçmalık.😃9 ay karnında taşıyan anne görmüyor isim görümceye mi düşmüş .
Tuche89 Görümcen ermiş mi 😀 Annesi olarak sana görünmüyoda bu dede ler ne hikmetse hep görümcene görünüyo 😀 Bilemedim…🤔 Manidar…🤣🤣
Alif63 zeynozey ben oğlumda koymadım erken doğdu hastaneye falan girdi hep diyordjm acaba koysam mı küvese yoğun bakıma vs. Eğer bu kızsa asel koyarım anlami da güzel cennetten akarn bal ırmağı🙂
Tuche89 Alif63 ,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kemal sunal ın bi repliği geldi aklıma ama burdan demim😂. Sen canın ne istiyosa onu koy boşver dışarıyı