Yagmurben 6 haftalık hamileyim. Devamlı açlık hissi var. 2 saatte bi devamlı karnım ötüyor resmen. Kendimi tutmaya çalışıyorum. Bu sefer saatlerce yememişim gibi başım dönüyor. Bu oluyor mu ya herkese ? Daha yolun başındayken, şimdiden kilo almak istemiyorum
Mucizem33 Yagmurben ilk zmnlar oyle oluyo . Bende belli bi haftaya kadar uykudan bile uyanırdım. Geceleri bazen küçük atıştırmalar yapardım. Şimdi 7 ayıma girdim hic acıkma hissi yok neden bilmiyorum🙁
butterfly35 Yagmurben bende gebelik başında öyleydim şükür şeker falan da çıkmadı ama bir süre sonra geçti 8.haftadan sonra başlamıştı galiba ve 12. 14. Haftalarda sanırım geçti. Kıvırcık peynir salatası yapıp tam buğday ekmeği ile ara öğün yapabilirsin. Yada kuruyemiş ceviz fındık badem gibi şeylerle süt kefir tüketebilirsin. Yoğurda cici bebe ceviz bal meyve ekleyerek tüketebilirsin. Ana menüden çok ara öğünü arttır canım ♥️ seni doyuracak faydasız şeylerden ziyade bebeğe yararlı şeylerle tok kalmaya çalış.
zeynozey Yagmurben kilo problemin varsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ☺️ Verdiği yemek listesiyle gün içinde açlık çekilmiyor
u-akyz 9+2 bende öyleyim karnım gur gur aç gibi 😀 ama keşke yiyebilsem bulantıdan 🤦🏼♀️ atıştırma yapıyorum kraker elma muz vs yemek yiyemediğim için bunlarla saat başı atıştırma yapıyorum 🤭
Yagmurben u-akyz benimde yemekler midemi bulandırıyor hiç kusmadım ama sürekli bi kusma isteği var. Devamlı ekmekle çerezle leblebi ile bastırmaya çalışıyorum
Yagmurben zeynozey 56 kiloyum 160 boyundayım…şuan ideal olduğumu düşünüyorum ama işte erkenden alırsam diyetisyen yolu görünebilir
Rabiabdr Ben 7. Hafyadayım ve kusmak istiyorum kusamıyorum, acıkıyorum yiyemiyorum, ne zaman bitecek bilmiyorum ama yinede herşeye rağmen allaha hamdolsun
Melekannee17 Yagmurben canım sürekli açlık hissi şeker hastalığı belirtisi de olabilir. Dahiliye doktoruna gidip 3 aylık şekerini kontrol ettirmende fayda var. Yoksa bile için rahat olur ❤️
MadameHappy34 Yagmurben Büyük ihtimal psikolojik,dikkat edin:) zaten 6.ci aydan itibaren istemeden kilo alımı oluyor,açlık için kuruyemiş falan yemeye çalışın. 🥹🥹
Mnkyrs İlk ve son aylarda olur o hıs ama bebegın yedıryr daha guzel saglıklı gelısıyor demek muz kaşar yesılık yumurta süt bol bol ye cnm