Panioku  1-2 dakika icinde çekişmiştir fotoğraflar
Tugbakarciga Panioku var canım hayırlı olsun. Kan ver ama daha çok erken 90-100 lerde çıkar muhtemelen
Panioku O kadar bekledim ki bu ay tedaviye başlıyorduk eğer varsa gerçekten mucize olacak benim icin kendimi çok inandırmak istemiyorum inşallah vardır
guzelanne01_ Panioku Allahın izniyle bu test pozitif canım kızımdada aynıydı birde kan ver rabbim inşallah nasip eder🌸
Panioku Testi cok erken yaptım yumurtlama gördükten sonra 12. Gün bugün dayanamadım yapmak istedim inşallah vardır allahım inşallah 🥹
Gurbetanne- Panioku benimki böyle bile değildi canım betam 30 çıkmıştı. Bana da var gibi geldi şuan ☺️ kan verirsen bizede haber et ☺️☺️
Panioku Gurbetanne- tamam canım dua edin lütfen tedavi sürecinden cok korkuyordum rabbim mucize yaşatsın bana 🥰
Panioku Eşime söyledim ağlıyor inanmıyor cumartesi gününü beklemek istiyor tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diyor bakalım kan vereceğim cumartesi dualarınızda beni unutmayın 🙏
Melekannee17 Canım hevesini kırmak istemem ama yok gibi sanki :( ben de gebelik öncesi çok istiyordum aylarca aynı görüntüyü aldım ve regl oldum istersen biraz daha bekle tekrar yap