kevserky Ya ben daha yaptırmadım ama kesin kusarım midem çok hassas napmalıyım sizler neler yaptınız başka çaresi yok mu bu işin.
myangelson kevserky bildiğim kadarıyla yok kusarsan test iptal oluyor başka bir zaman tekrar deneniyor. Çünkü bana hemşireler sakın kusma tut kendini demişti
ozi086 kevserky hiç öyle düşünme sağlık ocağında kontrolümü yapan ebe 3 dilim baklava ile el değer dedi eğer tatlı ile sorunun yoksa kusmazsın ☺️ sen yine de aklına getirip mideni bulandırma
Tubatgn kevserky Neden kendinizi şartlıyorsunuz ki Sizi kusturacak bir etken yok ortada Hiç baklava yemiyor musunuz
Surprizzz2022 Hiç kusulacak bişey değil ilk hamileligimde banada dediler icemezsinbfalan kusarsin aksi gibi dediğim şuydu gazlı içecekler daha şekerli yani. Eşim bana limon aromlai almıştı gayet raht içmiştim. Negatfleri duymayın kesnlikle
Hilalttk16 kevserky bende de aynı sorun var öö desem kusacak cinstendim 🥴 doktor ve şekerli sıvıyı içiren hemşire sakın kusma kusarsan başka gün yeniden başlar demişti. İçine bir kaç damla limon damlatmamı söylediler öyle yaptım ve tekte içtim ki hemen bitsin 😅😅
Aynenkanka kevserky kusarım diye kendini şartlama canım. Eğer çıkarırsan test iptal oluyor 1. Saat kanını almaları lazım
Demet4_4 Şerbet içiyomuşsun gibi oluyo ufak şişede aldim ben eczaneden 75 gr önerdi doktorum küçüktü baya 5 dakikada içip bitiriyosun zaten hemen bitiyo sandiginiz kadar kötü degil gayet tatli
Aleley kevserky kusucam diye kendinizi o düşünceye sokmayın lütfen. Ben mesela kustum ve bayıldım herkesin bünyesi çok farklı. Emin olun korkulacak hiç birşey yok içinizi ferah tutun ve mutlaka yaptırın. 🙂🙂🙂🙂
Sernnnnn- kevserky meyveli soda içiyorsan kusmassın ben yaptırdım benim ki çilekliydi ve tadıda çok güzeldi çilekli soda gibi