Hzzz Ergg Ergg bariz var canım görülüyor erken yaptigim icin silik cıkar böyle normaldir bir kan testi ver gözün aydın
Hzzz Artık ustalaştım bu konuda test yapa yapa bende net goruyorum rabnim tamamina erdirsin sat ne zamandı
Ergg Amin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin . Sat 10 Şubat çatlatma iğnesi kullandım 12. Gün bugün iğnenin
mucizeolsunn Ergg ben de dün vuruldum çatlatma iğnesini yumurtan kaç mm olmuştu biliyor musun canım bide dikkat ettiğin şeyler oldu mu ben Klomen kullandım bu ay
Ftsyldrm Ergg kuzum zaten iğnenin etkisi 7 gün sürüyor senin 12. Günün bence var bende 12. Gün öğrenmiştim
mucizeolsunn Ergg hadi hayırlısı bende gördüm inşAllahhh vardır 🥰 bi kan ver bakalım bizi de merakta koyma
Ergg mucizeolsunn 19 dunyumurta sanırım . Bir şeye dikkat etmedim çatlatma öncesi ilişki oldu, 48. saatte ve ertesi iki gün dahaüst üste ilişki oldu o kadar canım. İnşallah olmuştur bebişimiz 😊
mucizeolsunn Ergg benim de 19mm idi çok sevindim inşallah bize de nasip olur rabbim isteyem herkese versin 🥰🥰sen kan verdim mi