Semila Son 1 veya 1,5 ay kızlar . Anne olmaya bebeğimizi kucağımıza almamıza az kaldı 🙏🏼 Nasıl doğum yapacaksınız ? Doktor benim bebeğimin biraz iri olduğunu ve bir ihtimal belki normal Doğum yapamayabileceğimi söyledi . Öyle bir durum olursa epidural sezeryan istiyorum hem eşimin de o ana şahit olması için . Fakat epiduralin yan etkilerini de araştırdığımda ciddi olumsuz yorumlar var internette . Genel anestezi daha mı mantıklı acaba 👀🙄
Nisankzn Semila bnce genel daha riskli spinal herkes oluyor fitik bacak vs rahatszligi olan herkes spinal oluyor cok hamile arkadasmda spinal oldu
Hdamla Semila bende bir ihtimal Sezeryan ama ben normal istiyorum hemen iyileşmek adına. Genel anestesize hiçbir problemin olmuyormuş Öyle duydum ama bebeğinin çıkış Anını vs göremiyorsan TEn tene temas olmuyor
Agg0207 Benimde 40 günüm kaldı ama normal doğum istiyorum bebegin kafası aşagıda herşey ityi gidiyo ama bakalım 🤔
Glsm91 Benimde son 37 günüm kaldi bir prensesim olacak 😊 burda secim yapamiyorsun eger durumlar onu gerekmedikce normal dogum yapman gerekiyor, ben normal dogum yapicam fakat kuzum en fazla 3 kilo dogar dedi doktorum.. suanda yatakta sag sol dönmeye calisiyorum olmuyor sizdede öylemi ?