Aysegul_vrl97 Xsare sancınız devam ediyor mu çünkü doğum sancısı bi anda gelen güçlü sancılar oluyor zaten insan anlıyor doğumun başladığını
Nis Aysegul_vrl97 alttan baktı cocugun kafasına bakıyım nasıl yerlesms bazen yan yerlesti diye dogum geeceklesmiyo olabilir dedi müdahale edeyim dedi alttan baktı normal dedi bebegm kafasını asagı cektm dedi carsamba gel ytısını yapalım gidicm carsamba günü dua edin 🫣
bynmhnds Bende çarşamba 40+0 olacağım ama doğuma yönelik bir belirti yok ilk gebeliğim bizde bekliyoruz bakalım çarşamba kontrole gideceğiz doktor 41 e kadar yolu var diyor da bakalım inşallah normal doğum olur
Aysegul_vrl97 bynmhnds Bende bugün 40 oldum benimde perşembe günü kontrolüm var bana da 41 e kadar bekleyebiliriz diyor da inşallah bu hafta doğum yaparım
Aysegul_vrl97 bynmhnds bende valla 40 ı da doldurdum o kadar bekleyip sezaryen derse her şey boşunaymış diyeceğim peki açılmanız varmı
bynmhnds Aysegul_vrl97 en son bir cm açıklık var dediler de başka kontrol etmediler bebeğin başı aşağı inmiş diyordu doktor geçen hafta ama işte devamı yok bakalım hayırlısı bı de karnın sivri diye erkek diyorlar doktorum 22.hafta detaylı ultrasonda kız demişti ama bilmiyorum