Hamilelikte genital bölge temizliği🙄
leylanne merhabalar benim hamileliğimin ilk zamanlari riskliydi jiletle aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum sakal gibi çıktı 🙉 doktoruma danışarak ağda yaptırmaya başladım hiç bir sorun olmayacağını söyledi bence sizde bir sorun
leylanne jilet candır hiiiç heyecan arama 😁
leylanne bilemiyorum.. bende yapmadi son gunune kadar gittim agdaya. doktoruma sorduğumda da zaten sakinca görmemişti.
leylanne valla bacım lazer yaptırdığım için çıkmıyor 🤭 ilk hamileliğimde de dokunmadım 2.hamileliğim halen aynı
leylanne en etkili yöntemm söyluyorum veet in tüy dökücü kremini duşa girmeden 10 dakika önce sürün be bekleyiin ondan sonra inanin spatulasıyla bile aomaya gerek kalmiyor elinizle ovaladiğınizda hmeen döküluyor kokünden tüyler ben oyle yaoıyorum cokta memnunum
Gamze-gmz siz yıllardır gittiginiz icin alişmışsınız herkesin acı eşiği farklı ve agda rahim cevresine de sürüküp kıllar çekildiğ için kasılma oluyor aci oluyor oyuzden doktorlar bile önermiyorlar gamxe hanım
leylanne ben lazerliyim fakat bitmedi bı bacağıma yaradı gebelikten sonra tekrar devam ederim diye agdaya hiç basvurmadim çünkü iki gün sonra çıkıyor bende. Traş makinası onermislerdi lazere giderken hâlâ onu kullanıyorum hem sert çıkmıyor jilet gibi yumuşak çıkıyor batık yapmiyor
SaHil_Hayat Ay sanırım siz gebze’de yaşıyorsunuz, bende gebelikten sonra ilk kez ağda düşünüyorum hangi kuaföre gidiyorsunuz😊
1melekannesiii Çayırovadayım aşkım 😍
SaHil_Hayat Yaa tüh🥴😀
Sare_arslann doktorumda tüy Dökücüye izin verdi Bi sıkıntı olmaz kullan dedi, bende pazartesi doğuma gireceğim ama ilkkez kullanıcam ne kadar sürede cıkıyor acaba?
Ayna ve jilet benim zaten yarım kalmış lazerden dolayı çok tüyüm yok. Evet karın büyüdükçe aynadan görmek bile çok zor oluyor ama o aylarda kimse de sizden pür pak beklemez zaten uzun kılın olmasın yeter. Haftada bir jilet iş görür bence
1melekannesiii ama gebze de bi ablam var 25 senedir aynı kuaföre gidiyor ona gitmeyi planlıyorum bu ay o çok memnun eğer istersen adını öğreniyim