Nur4400 yani ben de yüksek ihtimalle ağdaya giderim sanırım. Jilet vurmak istemiyorum

leylanne yok bence vurma ben bır kez aldım ılk baktım agrım fln olmadı bı sıkıntı yok devam ettım bırseyde olmadı jıletle alırsan kotu uzar dogumuna yakıda ztn kendın alamazsın kuafore gıdersın

leylanne valla bende ağdaya alışığım 23+3 haftalığım biraz önce yapmaya calıştım ama olmuyo kuaför yolu gözüktü 😏 bence hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum kendimiz yaparken daha cok eğilip bükülüyoruz ama kuaför ortamında öylee olmaz diye düşünüyorum acıkcası

leylanne He son ay tabı doktoruma sorucam agda yapıyordum devam edıyımmı dıye sende doğumuna yakın sor

leylanne merhabalar benim hamileliğimin ilk zamanlari riskliydi jiletle aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum sakal gibi çıktı 🙉 doktoruma danışarak ağda yaptırmaya başladım hiç bir sorun olmayacağını söyledi bence sizde bir sorun

leylanne bilemiyorum.. bende yapmadi son gunune kadar gittim agdaya. doktoruma sorduğumda da zaten sakinca görmemişti.

leylanne valla bacım lazer yaptırdığım için çıkmıyor 🤭 ilk hamileliğimde de dokunmadım 2.hamileliğim halen aynı

leylanne en etkili yöntemm söyluyorum veet in tüy dökücü kremini duşa girmeden 10 dakika önce sürün be bekleyiin ondan sonra inanin spatulasıyla bile aomaya gerek kalmiyor elinizle ovaladiğınizda hmeen döküluyor kokünden tüyler ben oyle yaoıyorum cokta memnunum

Gamze-gmz siz yıllardır gittiginiz icin alişmışsınız herkesin acı eşiği farklı ve agda rahim cevresine de sürüküp kıllar çekildiğ için kasılma oluyor aci oluyor oyuzden doktorlar bile önermiyorlar gamxe hanım

leylanne ben lazerliyim fakat bitmedi bı bacağıma yaradı gebelikten sonra tekrar devam ederim diye agdaya hiç basvurmadim çünkü iki gün sonra çıkıyor bende. Traş makinası onermislerdi lazere giderken hâlâ onu kullanıyorum hem sert çıkmıyor jilet gibi yumuşak çıkıyor batık yapmiyor

SaHil_Hayat Ay sanırım siz gebze’de yaşıyorsunuz, bende gebelikten sonra ilk kez ağda düşünüyorum hangi kuaföre gidiyorsunuz😊

Sare_arslann doktorumda tüy Dökücüye izin verdi Bi sıkıntı olmaz kullan dedi, bende pazartesi doğuma gireceğim ama ilkkez kullanıcam ne kadar sürede cıkıyor acaba?

leylanne Ben ilk hamileliğimde de ağdaya gittim bunda da gideceğim. Doktoruma sormuştum temiz bir yere gittiğin sürece sorun olmaz demişti

leylanne ben oğlumda da ağdaya gitmiştim şimdi kızımda da giditorum bir sorun yaşamadım.

SheeR bn 38 haftalığım dün de gittim ağdaya kulaktan dolma şeyler inanmayın ağda çok rahata

Ayna ve jilet benim zaten yarım kalmış lazerden dolayı çok tüyüm yok. Evet karın büyüdükçe aynadan görmek bile çok zor oluyor ama o aylarda kimse de sizden pür pak beklemez zaten uzun kılın olmasın yeter. Haftada bir jilet iş görür bence

1melekannesiii ama gebze de bi ablam var 25 senedir aynı kuaföre gidiyor ona gitmeyi planlıyorum bu ay o çok memnun eğer istersen adını öğreniyim