2prensesannesiiii Aysecan0335 yaptırdım kuzum şeker çıktı şimdi 4 saat takibe alındım bende baygınlaştım kusmamaya çalışıyorum özel oda verdiler😵💫
Aysecan0335 2prensesannesiiii oyy bu minik beyler ve hanımlar için nelere katlanıyoruz şimdiden daha analık is loading ❤️🌸😁 gelmiş geçmiş olsun 🤲
Bet1 2prensesannesiiii sizin şekeriniz çıktı o zaman dozunu yukseltrek tekrar için dediler. Çünkü ben bir kutu içtim sadece şeker çıkmayınca da başka gerek duyulmadı
2prensesannesiiii Bet1 evet ben 27+3 te 50 lik şeker yüklememi yaptırdım şeker çıktı şimdi takibe alındım 100 lük şeker yüklemesi yaptılar 4 saat her saat kan aldılar
2prensesannesiiii Aysecan0335 sağol kuzum benim sağlıcakla doğsun allah izin verirse ne çektiysem feda olsun miniğime valla öyle sonucum çıkmış haber bekliyorum şimdi iyi çıkmıştır inşallah 🙏🏻 🥲💓sağlıcakla gelsinler meleklerimiz💓🥰
2prensesannesiiii Aysecan0335 kız şaka gibi sınır altı çıktı 4 kan sonucum ilki niye öyle çıktı acaba😶
Aysecan0335 2prensesannesiiii ay iyi bari olsun en son sonuç önemli bilemedim ilki niye öyle ki acaba boşver sonuca odaklan 😊
2prensesannesiiii Aysecan0335 hahaga 1 hafta dikkat etmekle düzelir mi ki ? Öyle düzelmiş olabilir mi 😂