Ervaelizinannesi Kızlar ağrıdan uyuyamıyorum varmı benim gibi olanlar doktora cuma günü gittim söyledim ücretli bir ilaç yazdı 80 tl alamadım siz ilaç kullanıyormunsunuz kullanıyorsanız Hamgi ilacı kullanıyorsunuz çıldıracam artık bu bacak ağrısından 😭😭😭😭😭😖😖😖😖😖😖😖
SeymaYldrmAkpunar Ervaelizinannesi Bende 27+4 günlüğüm 27. Haftaya girdiğimden beridir baldırlarım çok ağrıyor kramp giriyor aniden doktoruma söyleyeceğim bu hafta gittiğimde 🤔
Minnakelifim Ervaelizinannesi magnezyum eksikligin olabilir canım benimde agrim oluyordu suda eritilen magnezyum ictim bacak agrim gecti
Selim_Alparslan Ervaelizinannesi senin yine iyi canım benim 11. Haftamda başladı 20. Haftadayız devam ediyor sağ bacağıma basamıyorum Magnorma başlattı tekrar 😭( yan etki yapmıştı daha önce kullandığımda )
ipekk Ervaelizinannesi dediğiniz ilaç magnezyum sanırım☺️ çünkü bu ağrıların sebebi magnezyum eksikliği oluyor.Mutlaka kullanmalısınız🌸
mervek123 Bende de var 31.haftadayım özellikle sabahları uyandığım da sanki uzun bir yol koşmuş yürümüş gibiyim öyle bir ağrı var 😒
Ervaelizinannesi Melike658 ben saat 5buçukta en son eşimi kaldırdım masaj yapmış öyle uyumuşum oturdum ağladım bütün gece 😭😭
Selvihan01 Magnezyum için hem krampları önlüyor hemde kan dolaşımını hızlandırıyor yürüyüş +çok su içmek +tuzsuz yemekler tavsiyelerim. Bide fırsat buldukça ayağınızı uzatın.
mervek123 Ervaelizinannesi Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla kucaklarımıza alalım da tüm acıları unutalım inşallah 🤲🏻
Eceeee Ervaelizinannesi hergün masaj yapıyor benim eşimde bıktı artık ama kabullendi durumu sonunda 😂
bhytkn Ervaelizinannesi bende 30.haftamdayım.gece ağrı yok ama bir yerde 10dk dan fazla oturayım kalkınca penguenlerden bile komik yürüyorum.bir penguen beni görse bu bizim sülaleden ama çıkaramadım kimlerden acaba der kesin 🤣 🤣🤣
Esomami Ervaelizinannesi ayni canim sanki cignenmis gibi oluorum sabahlari cok feci sekilde gun icindede yormuyorum kendimi ama kilodan da olsa gerek benim😏